Tefal Supergrill XL GC461B34, 4 motive pro acest grătar electric

Tefal Supergrill XL GC461B34 e un grătar electric pentru acele persoane care vor să pregătească grătare de calitate indiferent de cum e vremea afară.
Cu un astfel de aparat se pot prepara o gamă variată de preparate și pentru acestea existând 4 trepte de temperatură.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător renumit. Din poza de alături se poate observa că are un design simplu și un panou de comandă minim.

Motive pro și contra

În primul rând trebuie să precizez că acest aparat Supergrill XL GC461B34 vine de la renumitul producător francez Tefal. Acesta e cunoscut pentru electrocasnicele de mici dimensiuni care sunt de foarte bună calitate.

  • Panoul de comandă e unul minim, fiind format din butonul de pornire și rotița pentru reglarea temperaturii.
  • Are tăviță detașabilă pentru scurgerea grăsimii.
  • Panourile sunt detașabile, fiind ușor de spălat. Se recomandă spălarea cu unui burete care să nu fie aspru.
  • Suprafața de gătire poate fi mărită prin deschiderea aparatului la 180 grade (lăsarea pe spate a panoului superior). Mai exact, există poziție grătar sau barbeque.
  • Greutatea e una nu prea mare de 5,6 kilograme, motiv pentru care e ușor de transportat.

Nu există aspecte negative, e ceea ce promite. Costul e unul corect întrucât e un aparat de îndelungă folosință (poate să țină și 10 ani, garanția standard fiind de 2 ani).

Înainte de folosirea aparatului, acesta trebuie preîncălzit, Se poate folosi treapta Max, după care setați treapta potrivită pentru ceea ce gătiți (1 pentru legume, 2 pentru cârnaț, 3 pentru pește sau pui)

Ar trebui să te orientezi înspre acest aparat dacă vrei să mănânci mai sănătos și să nu pierzi timp cu făcutul focului. O mâncare făcută la un astfel de grătar e mult mai sănătoasă deoarece nu se impregnează fum.

Te-ar mai putea interesa