Tefal OptiGrill+ XL GC722834, grătar electric de 2000W

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 ar fi unul dintre cele mai avansate grătare electrice de pe piață. Nu aș putea spune că este cel mai performant că de multe ori nu ne uităm doar la putere, ci și la multe caracteristici. Modelele de la acest brand vine cu un număr rezonabil de programe automate, disponibile pentru diversele tipuri de preparate. La acesta vedem nouă programe adică puteți găti o varietate mai mare de alimente, dar există și opțiunea de gătit manual adică setați treapta dorită în funcție de ce gătiți.

Doar după cum arată se poate ajunge la concluzia că vorbim de un grătar de top care gătește foarte bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tefal OptiGrill XL GC722834

Merită sau nu merită cumpărat?

Puterea de 2000W nu este atât de relevantă pentru că o vedem mai la toate grătarele electrice, însă dotările și calitatea materialelor sunt mult diferite. Se poate vedea că are un sistem de balamale bine gândit și este foarte solid, astfel încât să vă folosiți cât mai mulți ani de el.

Dacă vă place carnea gătită într-un anumit fel, acest grătar vă oferă această opțiune, iar indicatorul de gătire din dreapta vă arată stadiul preparatului (trebuie doar să urmăriți culoarea). Față de cele mai multe grătare, acesta oferă o suprafață generoasă de gătire, o tavă generoasă care colectează grăsime și apă, senzor automat de gătire (detectează grosimea și reglează temperatura pentru a obține rezultatul dorit).

Dacă considerați că vă depășește puțin buget și nu aveți nevoie de atâtea programe automate, vă recomand varianta cu mai puține opțiuni numit Tefal OptiGrill+ GC712D34. Arată cam la fel cu cel de sus dar sunt diferențe la panoul de control.

Concluzie

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 poate fi folosit cu ușurință chiar va fi ușor să gătiți preparatele dorite și sunt mult mai sănătoase deoarece nu mai intră atât de mult fum în ele și nici nu se vor mai arde. Acele două plăci prezintă un strat special astfel că nu trebuie să adăugați ulei și carnea nu se va lipi. Acestea pot fi puse în mașina de spălat vase precum două tăvi, ele fiind din aluminiu.

Te-ar mai putea interesa