Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12, păreri grătar electric 2000W

Dacă vă interesează un grătar cu o putere mare și care să poată face vafe atunci recomand modelul Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12. Acesta e unul de la un producător francez cu o lungă istorie în domeniul electrocasnicelor, iar dacă alegeți ceva de la ei atunci faceți o alegere bună.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar față de un grătar electric normal vine în plus cu forme de vafe și un polonic. Din imaginea de alături puteți observa că nu e cu mult diferit de alt grătare electrice de la acest producător.

Păreri pro și contra

În esență, acest model e un aparat 2 în 1 pentru acele persoane care doresc să savureze și niște vafe făcute acasă. Cu toții știm că nimic nu se compară cu produsele făcute acasă, iar aici ne ajută grătarul Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12.
Ca în cazul celorlalte grătare de la Tefal și acesta este unul cu 6 programe. Acestea sunt speciale pentru burgeri, pui cârnați, sandwich, carne roșie sau pește. Dacă o să doriți să faceți legume la grătar atunci trebuie să alegeți treapta cea mai mică.
Pentru a vă scuti de anumite setări acest model vine cu „senzor automat pentru gătit”, acesta a vând rolul de a detecta grosimea și în felul acesta de a adapta temperatura în funcție de aceasta.
Este fabricat din materiale de calitate, printre acestea numărându-se oțel la parte de corp, termoplastic la mâner și material antiaderent la plăcile detașabile.
Producătorul recomandă ca întreținerea aparatului să se facă conform manualului de utilizare. Adică grătarul se curăță cu o lavetă înmuiată în apă caldă, după ce îl folosiți. Mai exact, așteptați undeva la trei sfert de oră pentru ca acesta să se răcească și apoi îl curățați cu grijă.

Ca aspect negativ ar trebui precizat că are un preț ușor mare, dar pe merit deoarece vine cu multe lucruri care nu le întâlnim la alte grătare.

Dacă sunteți interesați de alternative fără forme pentru vafe atunci recomand modele precum GC461B34 și GC451B12.

Te-ar mai putea interesa