Tefal Filtra One FF1621, friteuza 1900W

Cu Tefal One Filra FF1621 e mai ușor ca niciodată să-ți face acasă cartofi prăjiți cala Mc. Cu un astfel de electrocasnic de tipul friteuză poți face până la 1.2 kilograme de cartofi sau ce altceva dorești să-ți prepari. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie subliniat faptul că e un model la care trebuie adăugat mult ulei, și de aceea are suport de 2.1 litri ulei.

Aspect

E un model destul de compact de culoare albă, iar dimensiunile sale îl fac ușor de depozitat oriunde doriți. Nu știu dacă se poate vedea din poza de alături, dar modelul vine cu o fereastră care permite supravegherea procesului de prăjire.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de față vine cu o putere mare de 1900W, iar capacitatea e de 1.2 kilograme ceea ce e suficient pentru a prepara de mâncare pentru 2-3 persoane… acuma depinde și cât de flămânde sunt. E un model care necesită undeva la 2 litri de ulei, deci nu e unul dintre acele modele care face mâncarea cu două linguri de ulei. Din această cauză și prețul e unul destul de mic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un preț nu prea mare; are o garanție de minim 2 ani care poate fi mărită la maxim 4 ani; vine cu un filtru anti-miros; carcasa e una realizată din material termoizolant așa încât mâncarea să stea la cald cât mai mult posibil; e un electrocasnic de mici dimensiuni realizat de un brand cunoscut și apreciat; are părțile detașabile, făcând ușoară curățarea sa și o eventuală spălare în mașina de spălat.
Contra: nimic. (Poate că era interesant dacă era un model care „funcționa” cu mai puțin ulei așa încât mâncărurile să fie mai sănătoase.)

Concluzie

Cu modelul acesta de friteuză Tefal One Filra poți face cartofi și fish fingers ca la restaurant. Adaugi ulei și ce vrei să faci, iar mâncarea e gata într-un interval scurt de timp. În cazul în care nu ai mai făcut mâncare la friteuză aș recomanda să citești manualul de utilizare care vine cu acest model ori să urmărești un video preview pe ‘net.

Te-ar mai putea interesa