Tefal Nutribread PF311E38, mașină de pâine

Tefal Nutribread PF311E38 e un aparat destul de interesant deoarece poate să facă pâine și calitatea ei e în funcție de ingredientele folosite. Oricum, nu trebuie să știți rețele din cap, există un manual cu instrucțiuni și rețete. Jos am pus o poză cu această mașină de pâine pentru a vă face o idee despre ea. Pe inox arată destul de bine și parcă ăi dă un plus de eleganță comparativ cu modelele pe alte culori. Majoritatea modelelor sunt pe alb, negru și inox, aceasta e la alegerea producătorului și sunt cele mai preferate. dacă nu vă place pâinea de la magazin că e cu prea multe E-uri și amelioratori, atunci e cazul să vă faceți pâinea la voi acasă.

Un cuptor electronic e ceva mai scump și nu toate au funcție pentru coacere pâine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea ei de 1000 grame și, bineînțeles, aceasta  capacitatea maximă. Deci puteți prepara și o pâine mai mică, dar cel mai bine e să respectați rețea. Puterea sa e de 700 W care e bună pentru cât poate să coacă. Oferă 3 grade de rumenire, adică puteți alege cât de bine făcută să fie pâinea. Panoul de control oferă multe opțiuni, funcții, 15 programe și un ecran LCD. Are funcție de pornire întârziată, păstrare la cald (e automată) și altele.

Accesoriile incluse sunt următoarele: pahar gradat, lingură și cârlig. Combinația de inox cu negru mi se pare destul de inspirată și o întâlnim și la alte aparate. Dacă nu vă place acest model din diverse motive, atunci trebuie să știți că există și alte modele.

Plusuri: arată bine, performantă, ieftină, compactă, ușor de folosit și mutat.
Minusuri: nu prea sunt.

Tefal Nutribread PF311E38 e o alegere excelentă pentru cei care vor ceva diferit în alimentația lor. Poate că nu e cea mai grozavă alegere dar trebuie să țineți cont și de ceea ce vă doriți. Oricum cam majoritatea mașinilor oferă aceleași dotări, tehnologii și performanțe. Înainte de a alege un model e bine să optați pentru un brand mai cunoscut (deoarece oferă produse mai fiabile și dotările sunt conforme cu piața).

Te-ar mai putea interesa