Tigaie wok Tefal Just, 28 cm

Dacă vrei să prepari diferite mâncăruri asiatice atunci o tigaie wok precum Tefal Just ar fi un model care ți-l recomand. Are un diametru de 28 centimetri.Acest tip de ustensilă provine din China și se folosește în general la prăjit, însă poate fi utilizată la gătit cu aburi, afumat și pentru a face supe.

Dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Trebuie să vă atrag atenția că pentru a folosi această tigaie aveți neaparat nevoie de o plită cu arzător WoK, iar câteva modele găsiți aici.

Cum arată
Cum arată

Nu vine cu capac, dar are thermo-spot, iar interiorul e unul resistium așa încât mâncarea să nu se lipească. Mânerul este ergonomic așa încât tu să nu întâmpini dificultăți în utilizarea tigăii.

Lucrurile care trebuie apreciate sunt învelișul interior Resistium, învelișul exterior PTFE, tehnologia thermo spot, prețul deloc mare și că vine de la un brand cunoscut în acest domeniu.

Tigaia vine cu Thermo-spot technology, ceea ce presupune că are un indicator de temperatură integrat în suprafața anti-aderentă. Acest indicator arată momentul când tigaia a ajuns la o temperatură optimă așa încât dvs să puteți începe prăjitul. Acest lucru ajută la o prăjire perfectă și face ca tigaia să nu se supraîncălzească. Tehnologia Thermo-spot e formată din două straturi de două culori diferite care sunt sensibile la modificarea temperaturii, iar când temperatura tigăii ajunge la circa 180 grade atunci ambele straturi o să aibă aceeași culoare. Despre temperatura de 180 grade trebuie știut că e ideală pentru gătit.

Probabil că la un moment dat această tigaie Tefal Just A1960682 nu o să mai fie disponibilă și de aceea eu îți recomand câteva alternative care le poți vedea aici.

Lasă un comentariu