Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Tefal Ingenio set 3 piese L3549272

Actualizare: Setul Tefal Ingenio L3549272 vine acum la ofertă deoarece are o reducere de 20%, având un preț de 167 lei. Face parte din promoția până la 40% discount la articolele de menaj și poate mai găsiți ceva care să vă placă.

Articolul din 8.02.2012:
Dacă îţi faci de mâncare atunci ai nevoie de tigăi Tefal Ingenio set 3 piese L3549272 deoarece tigăile Tefal sunt printre cele mai cunoscute şi apreciate. Recunosc că un preţ bun Vezi prețul special de azi e mare pentru unii, dar dacă te gândeşti că aceste articole de menaj te ţin toată viaţa atunci cred că merită să investeşti mai mult în ceva de calitate superioară. Aceste tigăi sunt prin inducţie şi dacă te întrebi de fiabilitatea atunci trebuie să ştii că stă foarte bine la acest capitol. Din păcate nu vine cu garanţie şi într-un fel mi se pare normal deoarece nu ai ce strica le un astfel de articol şi te ţine cât ai grijă de el.

Poze

Alături se poate vedea acest set şi în a doua poză e mânerul care e oarecum unicat deoarece nu am văzut alte modele de tigăi cu aşa ceva. Sunt sigur că aceste tigăi care arată foarte bine de calitate vă vor ajuta să gătiţi precum Jamie Oliver dacă vă doriţi acest lucru.

Acesta este setul

Mânerul minune

Specificaţii tehnice

Aceste articole au exteriorul format dintr-un material adiacent, iar la interior e prometal pro cu bază de tip ceramică îmbogăţită cu safir. Diametrele sunt de 240 şi 280 milimetri, iar sursa de căldură poate fi de tip electrică, gaz, vitroceramică sau inducţie.

DetasabilAltele:Usor de curatat – si in masina de spalat vase
Invelis interior si exterior anti-adeziv, pentru o curatare usoara
Se poate utiliza impreuna cu ustensile de bucatarie din metal
Baza exceptional de dura, prevazuta cu un disc din otel inoxidabil, asigura distribuirea perfecta a caldurii si, astfel, o gatire uniforma.
Maner ergonomic cu o sectiune din otel inoxidabil lucios

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine având culoarea neagră; mânerul e unul ergonomic fiind detaşabil; baza e foarte dură având un disc din oţel care nu se oxidează – oţel inoxidabil.
Contra: erau interesante mai multe piese, dar probabil că acest pachet/set a fost realizat doar din trei piese deoarece conform statisticilor celor de la Tefal aceasta e cea mai vândută combinaţie.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre care ar fi rolul mânerului detaşabil vă invit să urmăriţi clipul de alături, dar trebuie să vă avertizez că acest set de 3 piese (inducţie) nu e prezentat în preview, ci doar în poza de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu