Tefal GV8430 Pro Express

Staţia de călcat Tefal GV8430 Pro Express e unul dintre cele mai populare modele de pe piaţă şi e mult mai bun decât un fier de călcat cum ar fi FV4670E0. Ai alege această staţie de călcat deoarece spre deosebire de un fier de călcat îndepărtează orice cută, e flexibil (în sensul că poţi călca şi pe verticală fără a necesita o masă de călcat), materialele călcate nu se deteriorează, e mai eficient (asta pentru că producând mai mult abur, procesul de călcare durează mai puţin), are o greutate mică (din acest motiv nu e greu de ţinut şi nu-ţi va obosi încheietura) şi doar generatorul de aburi e conectat la curent. Modelul Tefal GV 8430 are un preţ bun Vezi prețul special de azi → şi puteţi beneficia de o garanţie suplimentară de 4 ani pentru 119 lei în plus.

Poze

Tefal GV8430 e un model care arată foarte bine pe mov şi în preview-ul video de la final o să vedeţi că e foarte uşor de întrebuinţat. Din această poză nu ştiu dacă vedeţi însă are şi un compartiment pentru cablu ceea ce e un mare plus pe partea de design deoarece astfel cablul nu o să atârne aiurea.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

GV8430 are o putere de 2200W ceea ce ne spuen că e clar superior unui fier pentru călcat. Poate fi folosit pentru călcare pe verticală şi are sistem anti-calcar, iar talpa e una de tip autoclean. Nu am văzut la alte modele, dar acesta are un sistem de blocare pentru transport şi pentru atunci când intenţionezi să-l depozitezi.

Păreri pro şi contra

Tefal GV8430 Pro Express e un model cu multe funcţii cum ar fi cea de curăţare automată şi oprire, tot automată, şi vine la un preţ care nu este exagerat luând în considerare faptul că e foarte eficient şi că vine de la un brand renumit pentru fierele şi staţiile sale pentru călcat.
Se poate vedea că vantajele sunt multiple, iar ca dezavantaje ar fi de menţionat faptul că ocupă mai mult loc decât un călcător, consumă mai mult curent şi au preţuri uşor mai ridicate.

Concluzie

Dacă ai o cusătorie ori o familie mare atunci Tefal GV 8430 Pro Express te va ajuta enorm deoarece e superior căclătoarelor obişnuite şi nici nu costă prea mult. Pentru a-ţi face o părere despre cum se foloseşte te invit să urmăreşti clipul de alături.

Lasă un comentariu