Tefal FZ700039

Cei de la Tefal se pricep la realizarea electrocasnicelor pentru gătit, iar friteuza Tefal FZ700039 de 1400 W și cu o capacitate de 1 kg e un model destul de actual (de câțiva ani a apărut pe piață) care impresionează prin incredibilul raport dintre calitate și preț. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care poate fi superior dacă optați pentru garanție suplimentară celei de 2 ani cu care vine standard.

Aș recomanda un astfel de produs celor care vor ceva de calitate (calitatea vine la un preț), vor să mănânce sănătos și doresc să prepare cartofi prăjiți rapid și cel mai important – fără a umple casa de mirosuri neplăcute. Referitor la preț, dacă te gândești bine nici nu e scumpă deoarece economia de ulei e imensă. La un kilogram de cartofi folosești doar o lingură de ulei, iar într-o tigaie folosești mult mai mult și același lucru e valabil pentru o friteuză clasică.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu modelul de față.

Cum arată per ansamblu
Desamblată

Specificaţii tehnice

Tefal FZ700039 este un electrocasnic care se laudă cu o putere de 1400W și o capacitate de un kilogram ceea ce ar fi suficient pentru o familie formată din 3-4 persoane, în opinia mea. Vine cu accesorii cum ar fi o lingură și o carte de rețete. Are oprire automată și vine cu o avertizare sonoră când se apropie finalul ciclului de gătit.
Și pornirea e tot automată, iar unul dintre cele mia importante lucruri e faptul că nu ai nevoie de mult ulei pentru a face niște cartofi pai, de exemplu. Astfel mâncărurile preparate vor fi sănătoase (unul dintre cele mai importante lucruri) deoarece nu mai e nevoie de o baie de ulei, ci doar de o linguriță.

Un clip pentru a vă demonstra cum funcționează la prepararea cartofilor.

Păreri pro şi contra

Pro: o recomandă prețul, brandul, ActiFry (o tehnologie care face ca uleiul necesar să fie inferior, asigură o circulație optimă a aerului și căldurii în interiorul aparatului, dar are și alte caracteristici), fiabilitatea de care se bucură produsele Tefal e aceeași și pentru această friteuză.
Contra: nimic.

Concluzie

Tefal FZ700039 e un electrocasnic foarte apreciat pentru persoanele care nu se omoară cu gătitul, dar vor să mănânce ceva sănătos fără a umple de miros toată casa ori vecinii. Un preview la cum arată electrocasnicul întreg și dezasamblat e alături.

Te-ar mai putea interesa