Tefal FV9550E0

Fierul de călcat Tefal FV9550E0 este un model care e gustul meu deoarece te ajută să-ți „calci” hainele rapid și fără vreun compromis. Pentru un bărbat călcatul hainelor sau a cămășii în general e un adevărat coșmar, însă nu ar trebui să fie așa deoarece nu trebuie să depinzi de alții (prietenă) când ai nevoie de o cămașă care să nu fie șifonată. Acest aparat nu mai trebuie ținut minute în șir pentru a se încălzii și poate fi folosit aproape instant.
Despre preț se poate spune că nu e mare, deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar garanția e destul de mare – 2 ani standard cu posibilitate de extindere la 4 ani. Însă, pe lângă acest fier mai trebuie să dați bani și pe o masă de călcat deoarece nu cred că ar fi prea bine să călcăm pe masa unde mâncăm. 😀

Poze

Mai e numit Tefal FV 9550 E0 Ultimate 500 Autoclean 2in1 Control și se poate vedea că arată foarte bine. Prima poză e una care ne prezintă aparatul din lateral și se poate vedea că arată foarte bine, iar din a doua imagine se poate vedea cum arată din spate. Culoarea alb-violet nu prea e pe gustul meu, însă e bine și așa decât pe roz.

Din lateral
Din spate

Specificaţii tehnice

Tefal FV9550E0 e un model care impresionează prin puterea mare de 2600W și faptu că talpa se curăță singură. Având sistem anti-calcar asta înseamnă că porii tălpii nu se vor înfunda și nici hainele nu vor fi pătate de diferitele impurități asociate calcarului. Cablul e de peste doi metri și astfel o să aveți o libertate mai mare de mișcare.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea unui FV9550E0 ar fi eficiența în călcare, rezervorul mare de apă (trebuie realimentat din când în când) ușurința în utilizare, prețul modic și brandul de renume care-l realizează. Ceva contra nu e, dar ar fi fost interesant dacă venea la pachet cu o masă de călcat.

Concluzie

Acest călcător e cel mai vândut și asta e pe merit deoarece reportul dintre calitate și preț e foarte bun și probabil că o să vă țină o viață, dar nu bag mâna în foc. Având o garanție de doi ani o să fiți asigurați în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut.

Te-ar mai putea interesa