Tefal FV4670E0

Dacă vrei un călcător foarte bun şi cu un preţ mic atunci ţi-aş recomanda un fier de călcat Tefal FV4670E0 Ultragliss Easycord Upgrade deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic în opinia mea. Chiar dacă preţul e pe jumătate cât la Tefal FV9550E0, fiabilitatea e aceeaşi graţie garanţiei de 2 ani pe care normal că o poţi mări la 4 ani.

Poze

Se poate vedea că nu arată rău deloc fiind alb şi pe alocuri are un albastru-verzui despre care producătorul spune că e blue lagoon, adică albastru lagună. Designul e unul foarte caracteristic brandului de care aparţine şi nu se poate spune că e premium, dar e plăcut.

În picioare
Din faţă

Specificaţii tehnice

Tefal FV 4670E0 e destul de capabil şi asta probabil că i se datorează puterii de 2300W. Talpa e dintr-un material superior numit durilium şi fiind cu aburi trebuie ştiut că are protecţie anti calcar. Rezervorul e unul de 300 mililitri şi aici mă refer la rezervorul de apă, iar cablul de curent e unul lung având doi metri şi astfel ai libertate de mişcare.

Păreri pro şi contra

Sunt multe motive pentru care ai cumpăra acest model şi printre acestea se numără capacitatea mare a rezervorului, cablul destul de lung şi funcţia de autocurăţare (modele mai vechi nu au această funcţie). Minusuri nu sunt, însă era interesant dacă puteai cumpăra călcătorul la pachet cu o masă de călcat. Evident că atunci costa mai mult, dar era un lucru convenabil acelora care încă nu au o astfel de masă.

Concluzie

Un model de călcător despre care pot spune că îmi place e FV4670E0 de la Tefal şi asta deoarece nu costă mult, arată bine, mânerul e unul confortabil (comfort handle) şi brandul Tefal e unul deosebit de cunoscut pentru fierele sale de călcat de 5 stele. Nu cred că va fi greu de folosit şi pentru persoanele care au folosit astfel de electrocasnice va fi floare la ureche, iar pentru începători poate că ar fi recomandată citirea ghidului sau manualului de utilizare deoarece acolo sunt instrucţiuni utile de care poate că nu ştiai.

Te-ar mai putea interesa