Tefal CY505E30 One Pot, 5 motive pentru care merită

Tefal CY505E30 One Pot e o oală modernă pentru persoanele interesate de o oală ușor de folosit și care ajute la prepararea unei mâncări sănătoase.
Precum alte oale și aceasta are o capacitate de undeva la 4 litri așa încât să puteți prepara undeva la 4 porții de mâncare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e ușor de folosit. Din poză se poate vedea că e un model de culoare neagră.

Păreri pro și contra

Acest model Tefal CY505E30 One Pot e o revoluție dacă e să îl comparăm cu o oală obișnuită deoarece are următoarele avantaje:

  1. Timpul de gătire e mult redus datorită faptului că e sub presiune.
  2. Nu e nevoie de un aragaz sau o plită întrucât e un model electric (precum modelul Cook4Me) cu funcționalitate multicooker.
  3. Are o capacitate mare de 6 litri, util find 4 litri. În felul acesta putem găti mai multe porții de mâncare.
  4. Vine cu programe presetate. E vorba despre 25 programe pentru diverse feluri de mâncare.
  5. Are timer, start întârziat și alte funcții utile pentru a găti eficient.

Dacă nu vă interesează programele cu care vine aparatul atunci există și funcția manuală (DIY) care presupune că puteți ajusta timpul și temperatura.

Aspecte negative nu ar fi deoarece chiar și panoul de comandă e unul ușor de folosit cu taste pe care se vede clar ce scrie.

Per ansamblu acest Tefal One Pot CY505E30 e pentru acele persoane care vor un aparat de la un producător premium cu care să poată găti o varietate de mâncăruri.
La fabricarea acestui model s-au folosit materiale de calitate așa încât aparatul să fie unul care să poată fi utilizat câți mai mulți ani. În felul acesta are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mi mult.
Ca alternativă superioară e modelul Cook4Me, iar aici puteți vedea o comparație între cele două modele.