Tefal Cook4Me CY851130, multicooker pentru mâncare sănătoasă

Tefal Cook4Me CY851130 conține mai multe aparate în unul singur, fiind în esență un multicooker inteligent. Comparativ cu alte modele acesta gătește sub presiune așa încât să poată înlocui o oală sub presiune.
Pentru a folosi acest aparat aveți nevoie de o priză deoarece nu e nevoie de aragaz sau plită. În felul acesta înlocuiește aparatele menționate anterior precum și un cuptor.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător cunoscut și apreciat în domeniul ustensilelor de gătit. Dacă vreți să spuneți că are un preț cât un aragaz atunci trebuie să știți că o simplă oală sub presiune costă vreo 300 lei și cred că vă dați seama că acest aparat e mult mai rentabil.

Păreri pro și contra

Un model precum Tefal Cook4Me CY851130 e pentru persoanele care vor să gătească sănătos și rapid diverse feluri de mâncare.
Gătirea sub presiune are mai multe avantaje printre care cele mai importante sunt păstrarea vitaminelor din legume și timpul redus de gătire.
Dacă e să comparăm acest multicooker cu o oală sub presiune de la Tefal atunci vedem că au aceeași capacitate de 6 litri, iar dimensiunile exterioare sunt similare.
Cu acest aparat nu trebuie să fii tot timpul pe mâncare deoarece are 150 programe pentru diverse feluri de mâncare și difere operațiuni. De exemplu se poate folosi reîncălzire, abur, coacere sau fierbere… pe lângă alte programe.

Se pot găti până la 6 porții, minimul fiind de două. În acest fel se poate găti și pentru musafiri.

Vedeți din această scurtă descriere că aparatul își merită banii deoarece poate să înlocuiască un cuptor+plită pentru anumite feluri de mâncare.
Pentru a utiliza aparatul la potențial maxim recomand să vă uitați în manual, dar și să vă uitați pe Youtube la prezentări (o să găsiți multe demonstrații în limba română).