Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036

Pentru cei pasionați de cartofi pai/prăjiți sau alte mâncăruri făcute cu friteuza cred că modelul Tefal AH900036 ar fi foarte bun deoarece trebuie pus foarte puțin ulei, iar capacitatea e una foarte mare garantând că poți face multă mâncare. Costă cam mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar cam acesta e prețul acestor friteuze (Tefal Actifry FZ7060 costă tot cam atât).

Poze

Se poate vedea că Tefal Actifry Nutritious & Delicious AH900036 arată foarte bin, iar mai multe detalii despre cum arată puteți vedea din preview-ul video de la final. E un model pentru familie deoarece are o capacitate de circa 1,5 kilograme care te asigură că poți prepara mâncare pentru toți cei dragi. Panoul de comandă e unul ușor accesibil și vine cu un ecran LCD mare. Vine cu o linguriță care se vede și în poza de mai jos, fiind una de culoare verde.

Friteuza
Friteuza

Specificaţii tehnice

AH900036 are o putere de 1400 W, dar nu cred că acest lucru e important, ci faptul că prepararea mâncării se poate face cu foarte puțin ulei… fără exagerare. Vine la pachet cu o linguriță, iar despre componente trebuie spus că sunt detașabile așa încât să poată fi spălate cu ușurință. Mâncarea se face foarte bine deoarece bolul are un înveliș ceramic.

Păreri pro şi contra

Pro: mâncarea e mai sănătoasă (cu mai puțin grăsimi) deoarece se folosește mai puțin ulei; chiar dacă prețul e mare trebuie știut că raportul dintre calitate și preț e foarte bun; vine cu o fiabilitate excelentă deoarece cred că oricine va putea folosi aparatul fără a citi manualul de utilizare, chiar dacă acest lucru nu e recomandat; vine cu o garanție mare de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Tefal ActiFry Family AH900036 vine din seria Tefal ActiFry Family AH9000 și e un aparat electrocasnic de 5 stele. Știu că are un preț exagerat, dar cred că primul lucru care trebuie să vă intereseze e sănătatea dvs și calitatea mâncării. Aparatul de față e o investiție pe termen lung în dvs, iar pentru a vedea mai bine cum se prezintă aparatul vă recomand clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa