Tefal Actifry FZ7060

Tefal Actifry FZ7060 e o friteuză bună foarte asemănătoare cu modelul AH900036. Puterea sa e de 1400W și puteți prepara undeva la un kilogram de mâncare cu ajutorul ei. Știu că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea poate fi considerată ca fiind mai scumpă, DAR mâncarea se gătește cu o lingură de ulei sau chiar FĂRĂ ulei. Astfel, dacă sunteți o persoană care ține regim atunci alimentele vor fi preparate cu undeva la 3 procente de ulei (grăsime).

Poze

Tefal FZ7060 e un model de friteuză care nu arată deloc rău, dar eu cred că sunteți interesați de capabilitățile ei. Astfel, recipientul are suport pentru undeva până la un kilogram, iar când trebuie spălată puteți să o demontați și mai apoi să o băgați la spălat într-o mașină de spălat. Dar, să aveți grijă să nu băgați și partea electronică, adică cea cu butoane. 🙂

Tefal Actifry FZ7060
Așa arată

Specificaţii tehnice

Tefal Actifry FZ 7060 e un model foarte bun care o să vă ajute să pregătiți cartofi ori alte mâncăruri preferate într-un mode mai sănătos. O să găsiți și friteuze mai ieftine, dar la acelea trebuie să pui mult ulei ș știm cu toții cât de dăunătoare sunt mâncărurile cu mult ulei. Și până la urmă contează sănătatea și nu banii.

Păreri pro şi contra

Pro: are o putere bună care o să vă ajute să preparați rapid mâncarea; mâncărurile pot fi preparate cu sau fără ulei, iar uleiul pus e de o lingură; poate fi spălat cu ușurință și asta mulțumită construcției sale care face ca aparatul să poată fi demontat; fiabilitatea e bună tocmai datorită celor menționate anterior, dar și a garanției normale de 2 ani extensibile la 3 ori 4 ani; vine cu o carte cu rețete care o să vă ajute la prepararea unor mâncăruri ok (poate vă întrebați la ce o să vă ajute acea carte din moment ce pe Internet găsești mai multe, dar trebuie să vă gândiți că pe ‘net e plin de rețete aiurea pe când acestea mă gândesc că sunt „testate”).
Contra: nimic.

Concluzie

FZ7060 e un model foarte bun care te ajută să prepari mâncăruri sănătoase, iar dacă nu te descurci cu utilizarea sa atunci poți folosi manualul de instrucțiuni cu care vine ori dacă nu atunci poți apela la o variantă online.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Tefal Actifry FZ7060”

  1. M-ar interesa si pe mine sa imi iau asa ceva dar am un mare dubiu. Ce am vazut eu pana acum la friteuze de acest tip nu produc cartofi cu acelasi gust cu cei prajiti intr-un lac de ulei. Daca ai testat live, cum ai compara cartofii gatiti cu Actifry fata de ceaun

  2. Nu mananc mancare la ceaun insa ce face acest aparat se numeste magie. Cartofii pai sunt mai buni ca la Mc si nu regret ca am dat atatia bani pe el.

Comentariile sunt închise.