Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601

Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601 e friteuza perfectă pentru cineva care a hotărât să gătească sănătos, iar asta-i așa deoarece se poate găti cu o lingură de ulei… în condițiile în care capacitatea e de 1,5 kilograme.
Acesta e un aparat care poate fi utilizat pentru prepararea a diverse feluri de mâncare (de la pește și până la dulciuri). Poate vă întrebați ce înseamnă că e 2 în 1, iar din această cauză trebuie să știți că această caracteristică are legătură cu gătirea… mai exact tehnologia ActiFry 2 in 1 combină pulsul de căldură cu circularea optimizată a aerului cald. Astfel, ceea ce gătiți e crocant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o capacitate mare și care o să te ajute să gătești sănătos. Dacă nu te pricepi la măsuratul uleiului ori a sării atunci trebuie știut că aparatul are incluse în pachet și unele măsurători care să te ajute în acest sens.
Dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături, iar la final e un preview mai complex a ceea ce poate aparatul.

Aparatul
Aparatul

Electrocasnicul Tefal Actifry 2 in 1 YV9601 e unul conceput a;a încât dvs. să puteți găti sănătos deoarece sănătatea e unul dintre cele mai importante lucruri. Însă modelul acest nu te ajută doar la acest lucru, ci și la o gătire gustoasă care să păstreze toate calitățile produselor. Tefal se laudă că acest model a fost creat alături de specialiști în alimentație sănătoasă, iar eu tind să îi cred.

Eu apreciez la acest model că te ajută să gătești mult (mă refer la că are o capacitate mare), sănătos și rapid. Deci, chiar dacă nu ai mai gătit vreodată în viața ta și acum te hotărăști să face acest mare pas atunci acest aparat e unul care o să-ți fie de mare ajutor. După cum ziceam și mai sus, acesta vine cu o linguriță mai specială care o să te ajute să gătești cu cantitățile recomandate de ulei și sare.

În rest, acest aparat e ceea ce recomand pentru prepararea cartofilor prăjiți, a peștelui sau a altor mâncăruri preferate.

Te-ar mai putea interesa