TCL EP660, televizor smart cu rezoluţie 4K

Seria TCL EP660 e un accesibilă ca preţ şi care vine de la un brand prezent la nivel global, popular în Statele Unite. Aceasta are sistem de operare Android, motiv pentru care se poate folosi pentru vizionarea de conţinut din diverse surse (Internet, stream etc).
Fiind disponibil în mai multe variante de diagonale (109 – 43EP660, 127 – 50EP660, 140 – 55EP660, 165 – 65EP660, 190 cm – 75EP660) o să aveţi televizorul perfect pentru sufrageria dvs.

Acest televizor vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un televizor de la un brand foarte popular care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor şi designului.

Păreri pro şi contra

Hardware-ul televizorului TCL EP660 e unul ok deoarece are procesor quad core şi un ecran 4K cu suport HDR. Ar trebui menţionat faptul că ecranul are o rată de refresh standard de 60Hz.
Tunerul digital e unul triplu de tip DVB C/T2/S2 şi permite vizionarea posturilor la calitate HD.
La partea de sunet trebuie spus că nu are DTS, dar are multiple tehnologii audio precum Dolby Audios şi ac4. E vorba despre un sistem audio stereo, deci fără subwoofer, iar din această cauză poate ar fi bine să-l conectaţi la minim un sistem 2.1.
Stă excepţional pe partea de conectivitate pentru că are 3 HDMI-uri, 2 USB, LAN, wireless, bluetooth şi altele.
Pentru persoanele interesate de consumul energetic trebuie spus că nu consumă deloc mult curent. Are clasa A+ cu un consum de 85W şi 0,21W în stand-by.
Dacă doriţi să economisiţi spaţiu atunci poate fi montat pe un suport TV de perete, iar tipul de Vesa depinde de diagonala sa.

Per ansamblu trebuie spus că acest televizor e unul foarte bun pentru cei care vor un televizor de generaţie nouă, însă la un cost mai mic. Evident că TCL nu e un brand la fel de notoriu precum Samsung, LG sau Philips, dar achiziţionând un TCL nu plătiţi firma, ci doar TV-ul.
Dacă nu cunoaşteţi brandul TCL atunci trebuie ştiut că e unul asiatic foarte popular la nivel global, dar în special în SUA.

Te-ar mai putea interesa