TCL EC780, Smart TV cu Android şi rezoluţie 4K

Seria TCL EC780 vine ca o alternativă la EP660 şi are câteva lucruri în plus precum UHD upscaling, Dolby Atmos, difuzoare mai puternice (are integrat un soundbar), telecomandă smart şi altele. Un televizor smart cu Android se adresează persoanelor care vor conţinut variat din diverse surse (cablu, Internet, servicii de streaming etc).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un TV premium de la un brand cunoscut la nivel global. E disponibil în variate diagonale ale ecranului precum 139 cm (modelul 55EC780) şi 164cm (modelul 65EC780).

Păreri pro şi contra

Modelele TCL EC780 vine cu o imagine superbă datorită ecranului 4K cu HDR. Diferenţa dintre un televizor şi un monitor va fi calitatea culorilor. La un TV vom avea culori mult mai bune, mai pronunţate.
Faţă de alte televizoare, la acesta nu va trebui să cumpăraţi un sistem audio întrucât are integrat un soundbar. Acesta e mai mult decât suficient şi o să aveţi o audiţie plăcută din prima.
Televizorul are asistent vocal integrat, iar în felul acesta puteţi să-l controlaţi cu un efort minim. De asemenea se poate folosi de asistentul Alexa.
Pentru streaming are mai multe aplicaţii printre care aş aminti Netflix, Youtube şi Amazon Prime. Dar, pot fi instalate şi altele deoarece vine cu Android.
Nişte specificaţii tehnice relevante ar fi: procesor quad core, 16GB stocare, rezoluţie 4k şi refresh de 60 Hz.
Conectivitatea e una bună cu wireless, bluetooth, 3 HDMI-uri, LAN, 2 USB etc.
Nu stă deloc rău pe partea de eficienţă energetică deoarece are clasa A+ pentru modelul de 139cm.
Poate fi montat pe perete, însă înainte de a cumpăra televizorul trebuie să vedeţi compatibilitatea cu suporturile de pe piaţă. Modelul de 139cm are suport pentru Vesa 400×200.

Televizorul de faţă reprezintă un televizor complet pentru persoanele interesate de ceva calitativ şi fără bătăi de cap când vine vorba de utilizare.
Tunerul integrat e unul triplu (DVB C/T/S) şi permite vizionarea posturilor TV la calitate HD în cazul în care aveţi abonament pentru aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa