TCL C721, model cu Android și ecran QLED

Dacă vă interesează un televizor de calitate atunci recomand un aparat precum seria TCL C721 din care fac parte variațiunile 75C721, 65C721, 55C721, 50C721 și 43C721. În mare parte acestea au un design asemănător, doar diferă diagonala ecranului.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea aparatul de 139 centimetri, adică TLC 55C721.

Păreri pro și contra

Aparatul de față are un ecran cu tehnologie nouă numită Quantum Dot sau QLED. În felul acesta aparatul afișează o imagine superbă pentru filme sau ce conținut doriți să urmăriți.
Există mai multe atuuri pentru care cineva s-ar orienta înspre acest televizor, iar cele mai importante sunt alături:

  • Designul e unul slim fără margini așa încât televizorul să arate precum un tablou.
  • Rezoluția ecranului e una ok, adică 4K și cu tehnologie HDR așa încât totul să fie cât mai realist.
  • Are tuner digital triplu de tip DVB C/S2/T2 așa încât posturile TV să se vadă la calitate digitală (HD).
  • Dispune de multiple opțiuni de conectivitate precum wireless N, 3 HDMI 2.1, un port USB și altele.
  • Consumul energetic e de 87 kWh la 1000 ore, iar clasa atribuită e G.
  • Sistemul de operare e unu avansat, fiind vorba despre Android cu asistent vocal Alexa și Google. Aplicații preinstalate sunt Youtube, Netflix și HBO.

Sunt diverse atuuri ale acestui aparat, iar ca neajunsuri sunt foarte puține. Probabil că unul care ar trebui menționat e faptul că nu are ecran OLED, acest tip fiind unul superior la orice altceva.

Per ansamblu, acest model se va remarca plăcut în livingul dvs și o să puteți urmări conținut de calitate superioară din orice sursă.
Despre televizoarele celor de la TCL trebuie să scriu că sunt unele de calitate superioară, fiind comercializate inclusiv în Statele Unite. Producătorul TCL fiind unul chinez.

Te-ar mai putea interesa