Tchibo Cafissimo Compact Stone, espressor automat

Tchibo Cafissimo Compact Stone e un aparat de făcut espresso la un preț foarte mic și de o calitate fără egal. Există numeroși producători de aparate espresso, însă de ce să nu alegi un model de la un brand care face cafea și deține foarte multe cafenele în Europa de Vest. Dacă nu știți prea multe despre brand atunci ar trebui știut că e vorba despre unul nemțesc.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat de o calitate deosebită… lucru dovedit de cei 3 ani de garanție. Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model.

Espressorul
Espressorul

Modelul acesta e unul mai deosebit deoarece e vorba despre unul automat, deci dvs o să aveți un impact minim asupra sa. În esență poate fi utilizat pentru prepararea a 3 tipuri de băuturi, iar alimentarea se face cu capsule. Cele trei tipuri de băuturi sunt cafea, caffe cremă și espresso.
Rezervorul e de apă e unul de 1,2 litri, lucru care înseamnă că nu o să trebuiască să-l umpli prea des… asta depinde și cât de des faci cafea.

O să apreciezi la acest model tocmai că e automat, prețul mic și presiunea foarte mare de 15 bar (această presiune o să scoată tot din cafea așa încât tu să beneficiezi de o băutură cu adevărat bună și nu de ceai).
Din păcate are o capacitate de doar o ceașcă, însă aceasta nu e o problemă deoarece modelul e unul ce ar trebui utilizat acasă și mai puțin în scopuri comerciale.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii întrucât vine cu o mulțime de funcții utile și caracteristici care fac espressoul cât mai bun. Nici nu e prea greu ca și greutate, iar dacă ai întrebări cu referire la culoarea sa atunci trebuie știut că e un model gri (stone).
Din preview-ul alăturat poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, dar în clip e un model de altă culoare.

Te-ar mai putea interesa