Tchibo Cafissimo Classic Black, aparat automat

Tchibo Cafissimo Classic Black e un espressor automat cu ajutorul căruia poți prepara cafea ori espresso. Nu e o cafetieră, iar principala diferență dintre aparatul de față și cafetiere e faptul că acesta are o presiune de 15 bar. Asta înseamnă că te ajută să scoți cea mai bună băutură posibilă deoarece presiunea scoate tot din acele capsule cu care se face alimentarea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, ci are o utilizare ușoară prin prisma faptului că e automat.
Alături am postat și o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată, și poți observa că e un model care nu arată deloc rău.

Espressor
Espressor

Nu am mare lucru de spus pe partea de specificații, ci doar faptul că are o presiune de 15 bar care te va ajuta să prepari o ceașcă (vine cu o capacitate pentru o singură ceașcă, încă poți face mai multe… una după alta) de cafea ori espresso.
Modelul acesta e unul de culoare neagră, lucru vizibil și din imaginea de mai sus.

Avantajele utilizării unui model precum acesta ar fi timpul economisit, că nu faci murdărie și că scoate o băutură foarte bună. Fiabilitatea e una extraordinar de bună, lucru dovedit de garanția de 3 ani care poate fi mărită la maxim 5. (Sper că nu confunzi fiabilitatea cu raportul dintre preț și calitate deoarece a fi fiabil înseamnă a fi sigur în utilizare.)
Poate că un minus ar fi că poate fi utilizat doar cu capsule Tchibo (10 capsule costă 18 lei… sau ceva de genul, detalii aici).

Concluzia e că dacă vrei să savurezi o cafea bună atunci un model precum acesta ar fi ok. Prețul e unul mic, dar cei de la Tchibo recuperează prin capsulele care trebuie cumpărare obligatoriu.
Am pus alături și un clip pentru a-ți face o opinie despre cum arată acest model și despre cum se poate folosi. Acum eu știu că nu se vede mare lucru din clip, dar în acest moment nu este unul mai bun.

Te-ar mai putea interesa