Tablete ieftine cu Android alternative la iPad şi Galaxy TAB

În acest articol, voi recomanda nişte tablete ieftine (tableta Creative ZiiO 7 şi Dell Streak 3G) cu sistem de operare Android care ar putea fi alternative la cunoscutele tablete PC iPad şi Galaxy TAB, de la Apple respectiv Samsung. Preţul acesto tablete ieftine este undeva la jumătate dacă nu chiar la o treime din valoarea celor două de la Apple şi Samsung. Au un preţ redus datorită faptului că sunt ceva mai mici ca dimensiune, rezoluţia ecranului la fel ceva mai mică. Dar au şi unele specificaţii chiar mai bune decât cele două tablete PC, iPad şi Galaxy TAB, cum ar fi funcţie telefon sau cameră foto.

Creative ZiiO 7 de 8GB la preţ de 800 lei

În mână
Joc

La această tabletă nu mi-a plăcut rezoluţia ecranului care este cam mică pentru 7 inci (480 cu 800 pixeli), este cam greu (415g) şi are specificată autonomia (cred că ţine telefon, adică vreo 5 ore).

Ca puncte forte, au fost difuzoarele stereo, Android 2.1 şi preţul foarte mic, făcând-o cea mai ieftină tabletă PC, ca resigilat preţul fiind undeva la 900 de lei.

Dell Streak 3G de 16G la preţ de 800 lei

Ce conţine pachetul
Tastatura virtuală

La modelul Streak nu mi-a plăcut versiunea sistemului de operare Android (v1.6), dar am înţeles că se poate upgrada la 2.2 Froyo.

Ca puncte forte, au fost hardul de 16GB, căştile cu bass, foarte uşor (220 g, cea mai uşoară tabletă PC), este resigilat la 1.659 lei, şi cel mai mult mi-a plăcut la acest model au fost funcţia telefon (3G şi intră în buzunar datorită dimensiunii de 5 inci a ecranului) şi poţi să te joci că pe un PSP.

Deci, aceste două tablete ieftine (Creative ZiiO 7 şi Dell Streak 3G) momentan sunt două alternative bune la iPad şi Galaxy TAB.

Te-ar mai putea interesa