Supra DU202, dezumidificator pentru 70mp cu higrostat

Supra DU202 e un dezumidificator modern util pentru un apartament cu 2 camere sau ceva de genul întrucât poate face o umiditate bună pe o suprafaţă de 70mp. E util celora care nu pot să deschidă geamurile pentru a face curenţi de aer ori care au încăperi unde nu se poate deschide geamul (de exemplu în băi).

Ceva deosebit e prezenţa higrostatului aşa încât umiditatea relativă să fie optimă deoarece aparatul va porni automat.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, nu are dimensiuni prea mari (35x59x24 cm şi o greutate de 13kg).


Păreri pro şi contra

Un dezumidificator precum Supra DU202 nu doar va face ca umiditatea aerului să fie optimă (valori optime sunt între 40-60 procente), ci va fi util şi la uscarea rufelor într-o încăpere care are geamurile închise.
Precum aparatele de aer condiţionat acest aparat ar filtru antibacterian lavabil care e uşor de curăţat. Întrucât am menţionat aparatele AC ar trebuie să spun de ce acest aparat e mai bun decât un ac cu funcţie dezumidificare. E mai bun deoarece are funcţii dedicate şi suplimentare, iar unele lucruri sunt automate.
Având o capacitate maximă de 20 litri pe zi e optim pentru o sufragerie, cameră, baie sau spălătorie (camera unde aveţi maşina de spălat).
Utilizarea sa nu e prea complicată în acest sens având protecţie la preaplin. În felul acesta aparatul se va opri atunci rezervorul de apă e plin.

Aparatul acesta e unul cu o fiabilitate bună întrucât vorbim despre o garanţie de 5 ani.
Nu doar va face o umiditate optimă, ci elimină şansa de a se produce mucegaiul, igresia şi condensul.
Pentru persoanele sensibile legate de sunete trebuie ştiut că aparatul e unul cu funcţie silent (nivelul sonor normal fiind de 45 decibeli).
Montajul e unul deloc complicat, aparatul având o moblitate bună cu mâner de transport şi roţi. Pentru evacuare externă are un racord care poate fi scos pe geam sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa