Supra DU202, dezumidificator pentru 70mp cu higrostat

Supra DU202 e un dezumidificator modern util pentru un apartament cu 2 camere sau ceva de genul întrucât poate face o umiditate bună pe o suprafaţă de 70mp. E util celora care nu pot să deschidă geamurile pentru a face curenţi de aer ori care au încăperi unde nu se poate deschide geamul (de exemplu în băi).

Ceva deosebit e prezenţa higrostatului aşa încât umiditatea relativă să fie optimă deoarece aparatul va porni automat.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, nu are dimensiuni prea mari (35x59x24 cm şi o greutate de 13kg).


Păreri pro şi contra

Un dezumidificator precum Supra DU202 nu doar va face ca umiditatea aerului să fie optimă (valori optime sunt între 40-60 procente), ci va fi util şi la uscarea rufelor într-o încăpere care are geamurile închise.
Precum aparatele de aer condiţionat acest aparat ar filtru antibacterian lavabil care e uşor de curăţat. Întrucât am menţionat aparatele AC ar trebuie să spun de ce acest aparat e mai bun decât un ac cu funcţie dezumidificare. E mai bun deoarece are funcţii dedicate şi suplimentare, iar unele lucruri sunt automate.
Având o capacitate maximă de 20 litri pe zi e optim pentru o sufragerie, cameră, baie sau spălătorie (camera unde aveţi maşina de spălat).
Utilizarea sa nu e prea complicată în acest sens având protecţie la preaplin. În felul acesta aparatul se va opri atunci rezervorul de apă e plin.

Aparatul acesta e unul cu o fiabilitate bună întrucât vorbim despre o garanţie de 5 ani.
Nu doar va face o umiditate optimă, ci elimină şansa de a se produce mucegaiul, igresia şi condensul.
Pentru persoanele sensibile legate de sunete trebuie ştiut că aparatul e unul cu funcţie silent (nivelul sonor normal fiind de 45 decibeli).
Montajul e unul deloc complicat, aparatul având o moblitate bună cu mâner de transport şi roţi. Pentru evacuare externă are un racord care poate fi scos pe geam sau ceva de genul.