≡ Meniu

Supra Aldo 12, dezumidificator pentru 40mp

Supra Aldo 12 este un electrocasnic util în special pe timp de iarnă ori în locaţii unde umiditatea e crescută (de exemplu îi băi). Asta deoarece e vorba despre un dezumidificator.
E un aparat uşor de folosit şi afişează umiditatea pentru ca dvs. să fiţi informaţi tot timpul despre starea aerului.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat cu diverse funcţii şi care e util pentru o suprafaţă de 40 mp, adică pentru un apartament cu 1-2 camere.
Din imaginea alăturată se poate observa că e un model care are nişte dimensiuni compact de 31x53x22 cm, iar greutatea sa e de 10kg.

Păreri pro şi contra

Modelul de faţă are higrostat incorporat, iar din această cauză porneşte dacă umiditatea depăşeşte 80 procente. Higrostatul electronic fiind presetat la 40-80, dar e reglabil.
Din câte am citit pe diverse site-uri o umiditate optimă e cea de 40-60, iar acest aparat ne ajută să o obţinem.
E foarte fiabil întrucât are o garanţie de 5 ani, iar pentru transportul său poate fi utilizat mânerul şi roţile.
Un astfel de aparat e foarte important deoarece umiditatea prea mare provoacă alergii şi distrug mobila. Mai exact şi uşile mdf sunt afectate şi se vor încovoia dacă umiditatea nu e una normală. Cât despre sănătate, persoanele care au boli pulmonare sunt afectate negativ de o umiditate necorespunzătoare.
Precum orice aparat de climatizare şi acesta e dotat cu filtru de aer aşa încât bacteriile să nu fie răspândite.
Instalarea şi utilizarea nu presupun prea mult efort din partea dvs deoarece are racord pentru evacuare, iar dezgheţarea sa e un proces automat.
Are şi o funcţie specială pentru uscarea rufelor aşa încât să puteţi usca rufe într-o încăpere care are geamurile închise.
Are o capacitate mare de dezumidificare de 12 litri la zi şi de aceea e potrivit pentru spaţii de până în 40mp cu înălţime de 2,5 metri.

Aparatul de faţă e util pentru persoanele care vor să trăiască sănătos şi vor un mediu plăcut.
Întreţinerea sa nu deloc complicată întrucât filtrul e unul lavabil, iar dezgheţarea e automată.