Studio Casa Ronda, hotă decorativă rustică pe bej

În general, hotele decorative sunt ceva mai performante decât cele compacte și e de înțeles pentru că sunt mari. Studio Casa Ronda e un astfel de model care arată bine și reprezintă o soluție foarte bună pentru cei ce vor ceva special în bucătărie. Hotele de tip rustice pot avea și alte culori dar aceasta mi se pare a fi cea mai elegantă și cu o plită pe gaz cu sticlă albă lucioasă cred că ar fi cred că s-ar obține combinația ideală.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control și finisaj extern care se potrivește doar alături de o plită rustică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată putem ajunge la concluzia că e vorba de un model decorativ.  E echipat cu un motor performant care dezvoltă o putere generoasă și o capacitate cuprinsă între 283 și 472 mc/h. Această caracteristică depinde de treapta aleasă și nivelul de zgomot nu e foarte mare în cea superioară. Poate că din poza de sus nu se vede, dar are lămpi LED de 1.9 W fiecare.

Aceasta se pune pe perete alături de mobilierul suspendat și e bine să aveți spațiu suficient. Chiar dacă hotare are 60 cm lățime, e bine să aveți măcar 70 cm pe perete ca să arate ceva mai bine. În plus, burlanul trebuie să iasă prin spate ca să fie mascat complet.

Păreri pro și contra

Capacitate de absorbție e foarte pentru acest buget și aș putea spune că această hotă se adresează celor cu bucătării ceva mai mari. Designul e unul premium și butoanele sunt destul de vizibile, iar accesarea lor e simplă. Consider că acea combinație de culori e bine aleasă. Merită să o alegeți pentru că oferă lămpi care consumă puțin și luminează foarte bine.

Studio Casa Ronda e una dintre numeroasele hote oferite de acest brand și care trebuie luată în considerare pentru că e ieftină pentru ce oferă și cum arată. Aceasta nu face parte dintr-un pachet promo, deci restul aparatelor pentru bucătărie trebuie să le căutați și trebuie ținut cont de stil (mai rustic) sau doar culoare (alb).

Te-ar mai putea interesa