Studio Casa Milano, hotă incorporabilă decorativă de 270 mc/h

Hota incorporabilă Studio Casa Milano e una decorativă și se vede după forma sa, adică e de tip turn. Sunt și alte tipuri de hote care pot avea un stil de tip retro/rustic, doar că nu pot fi asortate cu orice aparate. Anumite dotări se pot vedea doar după cum arată, adică în partea frontală are lampa și sunt prezente două filtre din aluminiu. Acele filtre pot fi întreținute ușor pentru că sunt lavabile și clasa de eficiență e una decentă – D.

Din poza de jos se vede că are un panou de control frontal cu butoane push in/push out. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de o hotă destul de eficientă care costă destul de puțin și performanțele sunt satisfăcătoare. Puterea de absorbție a acestei hote e undeva la 270 mc/h și poate să scadă la 206 mc/h în cea mai mică treaptă. Butoanele sale îmi amintesc de hotele standard și chiar nu cred că s-ar fi putut implementa ceva mai diferit. Dacă vreți să scoateți burlanul pe lateral, faceți un corp la comandă care acoperă partea superioară a turnului dintr-o parte în alta. Ea arată ceva mai bine dacă are și puțin spațiu liber pe lângă ea și nu trebuie montată prea sus.

Multe informații sunt utile sunt menționate în manualul său de instrucțiuni. La aceasta se poate racorda un burlan normal cu diametru de 120 mm și e bine să iasă afară pe același perete. Dacă gătiți mult pe plită și nu prea aveți posibilitatea să aerisiți pe geam, atunci v-ar recomanda o hotă mai mare sau una cu filtru de carbon (recirculare).

Păreri pro și contra

Performanțele sale sunt destul de bune dacă le comparăm cu alte modele din acest buget. Poate că din poza de sus nu se vede foarte bine, însă finisajul e pe inox și aparatul devine ceva mai elegant. Lampa sa luminează destul e bine plia și zona din jurul ei datorită puterii sale și pentru că pusă în partea din față.

Studio Casa Milano e o hotă cu o denumire destul de interesantă și care se potrivește chiar și plitele altor branduri. Nu trebuie să alegeți aparate pentru bucătărie de la același brand.

Te-ar mai putea interesa