Studio Casa MB 645 A+, minibar clasa A+

Studio Casa MB 645 A+ e un minibar pentru cei interesați de un mic frigider pentru bucătăria de vară, camera de hotel ori o cabană.
Fiind un electrocasnic mic are un consum energetic mic A+ (consumul la 24 de ore e de 0,29 kWh). Acest lucru e deosebit de util persoanelor interesate de un frigorific pentru o cabană cu panouri solare sau ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea alăturată nu se poate vedea, dar aparatul e unul alb cu un raft (din sârmă) și două suporturi (etajere) la ușă. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model și că e un frigorific cu design minimalist.


Caracteristici

Modelul MB-645A are un consum anual mic (106 kWh), iar datorită volumului net de 46 litri se pot păstra cele mai importante alimente/băuturi. Volumul menționat anterior e împărțit în 5 litri ai congelatorului și 41 ai frigiderului.
Deschiderea standard a ușii e înspre dreapta, dar se poate regla să se deschidă și înspre stânga.
Agentul de răcire al minibarului e R600a despre care ei zic că este ecologic.
Dimensiunile sunt relativ mici, aparatul având 52x44x47 (ÎxLxA în centimetri).
Piciorușele sale sunt unele reglabile așa încât aparatul să setea drept chiar dacă podeaua nu e la boloboc.
Sensul de deschidere al ușilor e unul ajustabil, iar detalii se pot găsi în manualul de utilizare la capitolul „Schimbarea sensului de deschidere a ușilor”.

Avantaje

Printre lucrurile pe care le apreciez la acest model ar fi costul de achiziție scăzut, că arată bine, nivelul de zgomot scăzut, greutatea extrem de mică (14 kilograme) și eficiența energetică.

De final

Despre compania Studio Casa trebuie să vă spun că e pe piața din România din 94, iar produsele sale sunt realizate în Uniunea Europeană. Mai exact incorporabilele sunt realizate în Italia, iar chiuvetele în Portugalia.
Aparatul s-ar putea să trebuiască să fie instalat, iar din această cauză trebuie citit manualul. Prin „instalat” vreau să spun că trebuie montat mânerul ușii, trebuie instalate distanțiere față de perete și trebuie pus la boloboc.

Te-ar mai putea interesa