Studio Casa LSN60FIA+, model incorporabil pt 12 seturi

Studio Casa e un brand italian şi de curând a scos pe piaţă Studio Casa LSN60FIA+. Aceasta e o maşină de spălat vase de tip incorporabil cu eficienţă energetică A++ şi capabilitatea de a spăla până în 12 seturi de vase.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat bun din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că e un model complet incorporabil, iar din această cauză panoul de comandă e unul mascat. Când îl veţi incorpora o să aibă un design minimalist deoarece va fi „invizibil”.


Păreri pro şi contra

Studio Casa LSN60FIA+ e o maşină care nu doar arată bine, ci care se prezintă excelent dpdv al consumului energetic. Din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,97 kWh per ciclu şi 273 kWh pe an.
Nici consumul de apă nu e mare pentru 12 seturi… întrucât vorbim despre 11 litri per ciclu şi 3360 litri pe an. Cel din urmă fiind un consum mediu anual de apă.
Cel mai apreciat lucru probabil că este incorporabilitatea completă deoarece în acest fel aparatul este unul ascuns complet.
Nivelul de zgomot e unul ok deoarece vorbim despre 54 decibeli. E un nivel scăzut în comparaţie cu cel al unui maşini de spălat haine.
Precum oricare alt aparat modern şi acesta are mecanisme de protecţie împotriva scurgerilor de apă/inundaţiilor.
Pe pagina unor magazine online am văzut că e considerată ca fiind slim. În opinia mea nu e slim întrucât lăţimea e de 60 centimetri. Aparatul are următoarele: dimensiuni 82x60x57 ÎxlxA cm.

Alegând Studio Casa LSN60FIA+ alegeţi un brand italian, iar acest lucru înseamnă un produs de calitate. Acest brand e prezent pe piaţa din România de câţiva ani şi comercializează produse de calitate. Produsele acestora sunt preponderent electrocasnice, iar garanţia lor e de 2 ani.
Cu un produs precum acesta veţi economisi bani şi timp atât acasă şi la un restaurant (dacă doriţi să-l achiziţionaţi pentru un restaurant/pensiune/local).

Te-ar mai putea interesa