Studio Casa LS45 F1, model incorporabil de 45 cm

Mașina de spălat vase Studio Casa LS45 F1 e un model accesibil datorită capacității sale de spălare și interiorul chiar e bine organizat. Se adresează celor care vor un aparat cu clasă energetică bună și cu un mediu ușor de folosit. Spun asta pentru că nu are multe funcții ori programe, adică oferă exact ce are nevoie fiecare utilizator. E vorba de un brand cunoscut în România care oferă soluții destul de bune, iar eu că recomand aceste aparate pentru că sunt modele competitive.

Pe ușa sa se montează un panou ca cel din imagine pentru că mașina e complet incorporabilă și panoul de comadă e pe marginea superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Două coșuri și o capacitate de 10 seturi mi se pare de ajuns pentru o familie nu foarte numeroasă, însă depinde și când doriți să spălați. Aceste mașini pot fi folosite și ca spațiu de depozitare a vaselor murdare, iar la final puteți alege să le puneți la loc sau să le țineți în ea dacă nu aveți unde să le puneți pe moment.

Păreri pro și contra

Mai toate mașinile de spălat noi se pot lăuda că au clase de eficiență foarte bune – de la A+ în sus, iar varianta de sus e una dintre acestea. Interfața e simplificată față de ce am văzut la modelele standard, nu cred că veți întâmpina dificultăți pentru că sunt prezente pictograme care sunt explicate în manualul său. Coșul de sus poate fi ajustat pentru a face loc pentru vase de dimensiuni variabile.

Studio Casa LS45 F1 e un aparat care poate fi folosit aproape zilnic și vă scutește de multă muncă pentru că spală și uscă multe tipuri de articole. Pe lângă vasele care le folosiți zilnic, puteți pune chiar și tacâmuri, pahare și accesorii ale unor aparate care le folosiți. Paharele sunt într-un loc dedicat pentru a fi mai protejate și văd că mașinile ieftine oferă ceva mai multe caracteristici speciale, unele le vedeam doar la modele premium.  În funcție de spațiul disponibil, unele mașini permit spălarea chiar și a tăvilor ori oalelor.

Te-ar mai putea interesa