Studio Casa Lean Roma, hotă telescopică elegantă cu alb și inox

Hota incorporabilă Studio Casa Lean Roma are un design telescopic, motiv pentru care partea superioară poate fi extinsă și suprafața de absorbție crește semnificativ. Trebuie să glisați acel segment pentru avea acces la panoul de control și e compus din puține butoane. Acesta poate fi instalat alături de aparat de culoare deschisă – alb sau inox, dar cred că ar fi o alegere bună ca toate aparatele să fie de la același brand.

Din poza de jos se vede că are un design modern și combinația de alb cu inox e destul de plăcută, plus că în jurul filtrului e o dungă albastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E o hotă accesibilă care poate fi folos în orice bucătărie și capacitatea ei se alege în funcție de cât de mult veți găti, dar și dimensiunea bucătăriei. De cele mai multe ori nu investim foarte mult în astfel de aparate deoarece nu le folosim des, poate că veți folosi mai mult cuptorul decât plita și aerisirea camerei se poate face și prin deschiderea unui geam. Bineînțeles, dacă vremea de afară e pe placul vostru deoarece iarna e obligatoriu să folosiți hota.

Păreri pro și contra

Construcția unei astfel de hote e destul de compactă și după instalare veți vedea doar partea inferioară, mă refer la partea cu suprafață din inox. Cu alte cuvinte, e necesar un corp suspendat special, iar o alternativă mult mai diferită e o hotă decorativă. E dotat cu filtre de grăsime din aluminiu care sunt poziționate în acele două segmente (unul e fix și celălalt e mobil). Lampa e suficient de puternică pentru a ilumina decent plita și ce se află în jur, iar unii utilizatori optează pentru lampă LED deoarece țin tot timpul becul aprins pentru un plus de lumină pe blat.

Studio Casa Lean Roma e o hotă modestă care nu poate costa foarte mult, însă are performanțe de lăudat. Discutăm de un brand destul de popular care oferă soluții atractive pentru acasă și merită să le luați în considerare pentru că arată bine și sunt fiabile.

Te-ar mai putea interesa