Studio Casa Inlinea, hotă incorporabilă decorativă

Hota incorporabilă Studio Casa Inlinea e una care necesită un corp suspendat pentru instalare și nu se montează direct pe perete. Din poza de jos se vede foarte bine că panoul de control e puțin mai diferit decât la altele și lămpile sunt așezate de o parte și de alta a butoanelor sale. Sunt butoane de tip tip push ca la modelele standard și pot fi acționate doar printr-o simplă apăsare. Funcțiile sunt aceleași, adică se alege treapta dorită din cele disponibile și seara se pot porni lămpile sale.

E mult mai diferită decât alte modele și se poate vedea după forma sa, iar performanțele sunt destul de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e un model decorativ care se pune direct pe perete și mai multe detalii despre instalare veți găsi în manualul său. Consul de energie nu e foarte mare dar e loc de mai bine la partea de eficiență. Oricum, doar hotele foarte scumpe au clase de eficiență mai bune dar nu e diferența mare între cele ieftine și cele scumpe, dacă e să le comparăm.

Hotele clasice sau incorporabile au o lățime maximă de 60 cm, pe când cele decorative pot avea chiar și 70 cm (suprafața de absorbție e mai mare). Ocupă ceva mai mult spațiu și nu e nevoie ca plita să fie la fel de mare, însă există plite și cu mai multe zone de gătit dacă vreți să fie mare.

Păreri pro și contra

Majoritatea hotelor sunt dotate cu filtru din aluminiu care poate fi curățat ușor sub jetul de apă și e destul de eficient în timp (are clasă de eficiență C). Arată bine cu acel finisaj pe inox, iar lămpile sale sunt destul de puternice și luminează bine plita și în jurul ei. Nu e foarte zgomotoasă dacă nu o folosiți în treapta superioară, adică alegeți o capacitate de absorbție interioară.

La acest model Studio Casa Inlinea se poate racorda un burlan mai mic sau mai mare deoarece nu sunt afectate performanțele sale. În unele cazuri o reducție ajută destul de mult dacă nu vreți să măriți diametrul găurii din perete.

Te-ar mai putea interesa