Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL, aragaz retro pe culoarea Beige

Aragazul Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL e o soluție cu alimentare mixtă pentru bucătărie și alături de acest model ar trebuie să alegeți o hotă corespunzătoare. Acest design rustic e destul de plăcut pentru că vine pe o culoare diferită și pe inox cum e la cele modernă ori pe alb la cele clasice. Chiar și mobilierul trebuie să fie similar, cu alte cuvinte aveți nevoie de o bucătărie rustică. Pot fi și aragazuri cu plită mai mare, dar vor ocupa mai mult spațiu pentru că au o lățime de 60 cm, dar nici nu cred că vă doriți ceva mai scump.

În general, modelele mari sunt mai scumpe pentru că au și dotări mai bune. Aragazul are un aspect plăcut pe bej și butoanele, mânerul cuptorului și capacul iasă foarte bine în evidență pentru că sunt pe o culoare mai închisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt cele clasice, dar la care se adaugă un arzător electric mai mare și poate că nu se vede din poze. Acestea au aprindere electrică în buton și e prezentă pictograma corespunzătoare. Nu cred că are sens să pună două arzătoare normale, mai bine se pune unul mai special cum e în acest caz sau unul Wok.

Cuptorul e echipat cu timer pentru a putea opri alimentarea la timp, astfel nu trebuie să stați lângă cuptor mai tot timpul.

Păreri pro și contra

Mulți dintre voi îl doriți pentru că are un design plăcut și nu puteți pune în bucătărie orice model, pentru că trebuie să se asorteze cu restul aparatelor. Dacă aveți de gând să luați o combină și un frigider, puteți alege unul incorporabil, astfel nu trebuie să vă faceți griji de aspectul său. Plita are o putere de încălzire bună pentru că alimentarea e pe gaz, randamentul fiind unul superior, iar unul are alimentare electrică pentru momentele în care rămâneți fără gaz.

Studio Casa FE50 553G 1EL e un aparat care merită ales pentru că nu sunt multe branduri care oferă aparate în stil rustic și la un preț atât de bun. Că doar are un cuptor electric și nu pe gaz, care poate încălzi uniform orice preparat. Totuși, e loc de mai bine pentru că nu discutăm de cel mai dotat aragaz de pe piață.

Te-ar mai putea interesa