Studio Casa FE660 Avena, pachet plită și cuptor retro

Pachetul de incorporabile Studio Casa FE660 Avena e unul special și se vede după cum arată, dar și ce oferă. Mai precis, avem o plită pe gaz elegantă și un cuptor electric multifuncțional. Cuptorul are mai multe funcții și acestea le vedeți în jurul butonului din dreapta, în centru e poziționat timerul analogic și în stânga alegem temperatura necesară pentru acel preparat. Dacă ar fi să alegeți două aparate separate cred că veți ieși puțin mai scump. E foarte important să alegeți același stil pentru ambele aparate (retro), dar și culoarea trebuie să fie una identică. Puteți face o excepție dacă nu veți pune aparatele unul lângă altul. Poate că veți pune plita unde aveți hota și cuptor în puneți la capătul mobilierului la nivelul blatului ca să nu vă mai aplecați.

Acesta e perfect dacă aveți un buget limitat și nu aveți niște modele preferate, iar voi preferați stilul retro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Studio Casa FE660 Avena

Culoarea acestei plite e una specială – Avena (crem), și sunt câteva hote decorative care le puteți alege pentru aceasta. Cuptorul are dimensiunile standard și sunt corpuri speciale pentru acest tip de aparat care nu costă mult.

Păreri pro și contra

Cuptorul are toate programele necesare și sunt conforme dotărilor sale. Ventilatorul e prezent și el, iar cu acesta căldura e distribuită ceva mai uniform și nu veți mai vedea preparate arse cum se întâmplă în cazul cuptoarelor pe gaz. Puterea cuptorului e una satisfăcătoare că și așa nu e cel mai mare – 52 litri, dar puteți pune chiar și două tăvi dacă doriți să faceți două preparate diferite însă trebuie să preîncălziți acesta. Are un consum mic de energie în comparație cu generații anterioare, iar clasa de eficiență e una satisfăcătoare pentru acest buget – clasa A. Interiorul cuptorului poate fi iluminat cu ajutorul funcției de iluminare interioară.

Studio Casa FE660 Avena e combinația potrivită și de multe ori se întâmplă să nu găsiți cuptorul ori plita potrivită. Atunci când alegeți stilul retro nu puteți alege o plită electrică și modele retro electrice sunt foarte rare, dar și scumpe.

Te-ar mai putea interesa