Studio Casa Fe 6060 G Sinenna, aragaz rustic pe gaz

Aragazul Studio Casa Fe 6060 G Sinenna arată mult diferit față de cele cu design modern și se vede după forme, culori dar și dotări (timer analogic). Acesta dispune de un cuptor pe gaz, motiv pentru care funcțiile de încălzire nu sunt foarte multe, dar cred că veți fi mulțumiți. Pentru acesta aș alege o hotă specială cum sunt cele de tip șemineu, cu alte cuvinte mă refer la cele decorative care se pun perete. Deci evacuarea burlanului trebuie să se facă prin spate pentru că nu prea aveți cum să-l mascați sau poate că găsiți o idee.

Acesta e unul dintre puținel modele rustice pe bej/crem și cu alimentare pe gaz care le veți găsi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are o suprafață mare și sunt prezente grătare rezistente realizate din fontă. Pot fi demontate ușor pentru a curăța plita pentru că sunt împărțite pe mijloc. Observ că arzătoarele pot fi aprinse ușor deoarece aveți aprindere electrică integrată. Chiar și cuptorul are aprindere electrică dar e puțin diferită.

Cuptoarele pe gaz nu oferă multe funcții dar aveți cele standard: grill, iluminare, încălzire superioară și încălzire inferioară. Pictogramele din jurul butoanelor ajută mult, dar e bine să citiți și instrucțiunile din pachet. Siguranța e standard pe aparatele cu alimentare cu gaz și oprește alimentare la timp dacă se stinge flacăra din diverse motive.

Păreri pro și contra

Plita e mare și se pot pune orice vase doriți indiferent de dimensiuni pentru că aragazul e lat – 60 cm, iar majoritatea modelelor sunt pe 50 cm (de aceea sunt ieftine). Se pot pune tăvi destul de mari în cuptor și chiar sunt două incluse alături de restul accesoriilor. Îmi place capacul fumuriu din sticlă deoarece e mult mai plăcut decât cel metalic. E un aparat performant datorită tipului de alimentare și cred că e loc de mai bine.

Se pare că Studio Casa Fe 6060 G nu oferă acel sertar inferior pentru depozitarea tăvilor dar nu e o problemă atât de mare dacă aveți spațiu mult în bucătărie și poate că nu aveți multe ustensile pentru cuptor.

Te-ar mai putea interesa