Streak 7 va primi un upgrade la Honeycomb 3.2?

La prima vedere, această tabletă PC de la Dell pare o tabletă obişnuită, din păcate aşa şi este din cauza sistemului de operare Android 2.2 Froyo care rulează pe majoritatea smartphone-urilor. În rest are un ecran 7 inci, deci este o tabletă numai bună pentru a fi ţinută într-o mână, procesor Tegra 2 spaţiu de stocare de 16GB şi vine în două variante (Wi-Fi şi 3G). Trebuie precizat că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Din păcate începe să apară concurenţa cu acest model şi aici mă refer la tabletele de 7 inci cu Honeycomb, motiv pentru care tebuie să se facă ceva. Ei bine, Dj Steve lucrează de ceva vreme la o versiune 3.x pentru această tabletă. Momentan sistemul de operare este instabil dar a promis că luna viitoare va fi disponibil. Acesta a mai lansat şi Android 2.2 la Streak 5 înainte de upgrade-ul oficial. Dacă vă întrebaţi de un upgrade oficial destinat lui Streak 7, acesta probabil va fi cât de curând (septembrie-octombrie).

Dacă nu aveţi un buget prea generos destinat achiziționării unei tablete de 7 inci cu Honeycomb, optaţi pro aceasta. Aceasta este o veste oarecum bună pentru actualii şi viitorii posesori de Dell Streak 7.

Dar mai am şi o vestea proastă pentru iubitorii de tablete de la Dell şi anume că Streak 5 sau 3G nu se mai fabrică iar stocurile sunt limitate. Dacă sunteţi un în căutarea unui smartphone cu ecran de 5 inci ieftin şi nu prea aveţi alternative optaţi pro Streak 5 deoarece costă doar 900 şi ceva de lei ca resigilat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Streak 7 va primi un upgrade la Honeycomb 3.2?”

  1. Nu cred ca va aparea Android 3 pe astfel de tablete deoarece ecranul lor e mult prea mic pentru asa ceva. Mai repede cred ca versiunea 4 ar fi mai optima.

  2. Tableta A100 de la Acer va veni cu Android 3 (deja e apărută, dar nu şi la noi). Deci, un ecran de 7 inci nu e prea mic pentru Honeycomb. Însă, pe Dell Streak 5 e cam ciudat să bagi Android 3 sau laucher care să imite interfaţa variantei pentru tablete de 10 inci.

Comentariile sunt închise.