Steinhaus PRO-PS1010, atuurile acestei pompe de vopsit

Steinhaus PRO-PS1010 e o pomp[ de vopsit care intră în clasa profesională. De la început trebuie să scriu că eu recomand acest aparat pentru lavabil, dar poate fi utilizat cu mare atenție și la vopsele pentru metal. Prin „mare atenție” fac referire la faptul că trebuie curățat extrem de bine pentru ca vopseaua să nu se întărească.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care ne va ajuta foarte mult la vopsitul pereților. Din imaginea de alături vedeți cum arată aparatul și ce e inclus în pachet

Motive pro și contra

Modelul Steinhaus PRO-PS1010 vine cu mai multe lucruri avantajoase (atuuri), iar cele care contează cel mai mult sunt alături:

  • Presiunea e una ridicată de 200 var, iar puterea e de 1010 W.
  • Poate fi utilizat alături de mai multe tipuri de vopsele, cu mențiunea că trebuie curățat foarte bine de vopsea.
  • Pachetul e unul foarte complex așa încât să nu trebuiască să cumpărați ceva pe lângă aparat. Evident că aveți nevoie de vopsea.
  • Nu are niște dimensiuni mari, iar greutatea e de 6,2 kilograme. Aceste lucruri vă ajută atunci când trebuie s vă deplasați de la un șantier la altul.
  • Costul e unul ușor mare.
  • Se adresează profesioniștilor, adică celora care câștigă bani din zugrăvit.

Acesta e aparatul perfect pentru zugravii care vor să facă lucrări rapide și de calitate. Prețul e ușor mai mare decât la pistoalele de vopsit, dar o să vedeți că banii îi recuperați rapid.
Eu aș recomanda ca înainte să-l folosiți să citiți manualul pentru a vă familiariza cu aparatul. O altă recomandare e să vă cumpărați și combinezoane de unică folosință și alte echipamente de protecție (mască, ochelari etc) întrucât sănătatea o să vă fie afectată negativ dacă nu vă echipați corespunzător.

Te-ar mai putea interesa