Steinhaus PRO-HPC20, aparat de spălat cu presiune ieftine și performant

Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spălat cu presiune foarte bun și chiar dacă are un preț ușor mai mare decât restul, nu veți regreta alegerea făcută. Performanțele sale sunt excelente, astfel că puteți să-l folosiți la spălarea mașinii, a covoarelor, a aleilor sau a diverselor suprafețe. Vorbim de un model cu presiune de până la 150 de bari și se poate ajunge la această concluzie doar privindu-l, adică este ceva mai mare decât altele, motiv pentru care ar trebuie să fie și mai puternic (sunt și excepții). Poate că nu este oferit de un brand cunoscut la nivel internațional, însă este competitiv pe plan național, oferind soluții bune adică cu un raport calitate/performanță bun.

Nu aș vrea să intru în detalii, însă comparându-l cu modelele brandurilor de top, pot observa foarte ușor că că acest model oferă o presiune mai mare, o putere mai mare, furtunul este mai lung, motiv pentru care are și mai multe recenzii, adică este mai popular. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Merită să vă luați aparate cât mai performante deoarece se vor descurca mult mai bine indiferent de situație și ocupă la fel de mult spațiu ca și un model mic datorită formei sale. Poate fi transportat ușor datorită mânerului și roților generoase. După cum am menționat mai sus, are un furtun destul de mare pentru a ajunge ușor în spatele mașinii.

Dacă considerați că nu aveți nevoie de atâta presiune pentru a spăla mașina, de exemplu, puteți alege și o variantă mai puțin performantă și economisiți mai mulți bani. Eu o recomand și dacă nu aveți încredere în acest brand, sunt destul de multe alternative.

Alternative

ProdusSteinhaus PRO-HPC18Steinhaus PRO-HPC20Karcher K 5 Power
Putere1800 W, 140 bar2000 W, 150 bar2100 W, 145 bar
Utilizarehobbyhobby, semi-profesionalhobby, semi-profi
Lungime furtun5 m10 m10 m
Debit396 l/h402 l/h500 l/h
Vezi prețVezi prețVezi preț

Concluzie

Cu acest Steinhaus PRO-HPC20 puteți curăța aleile din curte sau grădină, mobilierul de grădină, mașina sau doar jantele ei, covoare și multe altele. Puteți alege să aplicați detergent cu spumă dacă vreți o curățare mai în profunzime și rezultate impecabile. Dacă ne gândim bine cât de mult plătim pe lună să spălăm mașina la spălătorie, mai bine o faceți acasă în special dacă aveți două mașini sau poate mai vreți să curățați și altceva cu ea./

Te-ar mai putea interesa