Star-Light YOH7, calorifer electric cu 7 elemenţi

Caloriferele electrice sunt foarte populare pe timp de iarnă deoarece reprezintă o soluţie confortabilă de încălzire. Un model pe care eu îl recomand pentru o suprafaţă mică e Star-Light YOH7.
Acesta e unul de 1500W şi care are 7 elemenţi şi ar fi bun pentru o baie mică sau ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → şi e destinat spaţiilor mici datorită faptului că are doar 7 elemnţi. Pentru o baie mai mare recomand un model cu 9 elemenţi.
Precum la alte modele de la Star-Light se poate vedea că acest model are două butoane (termostat şi cel de reglare a puterii).


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light YOH7 e unul simplu ca utilizare şi poate fi mutat uşor deoarece are rotiţe.
Termostatul e foarte util deoarece cu acesta se reglează o temperatură optimă la care aparatul se opreşte şi reporneşte pentru a o crea atunci când în cameră scade temperatura. Deci, aparatul va menţine temperatura (pe care o doriţi) în cameră.
Unii sunt preocupaţi de consumul energetic. Pot să vă spun că aparatul are o putere maximă de 1500W, însă este economic datorită termostatului. Puterea utilizată va fi în funcţie de cât de mult rotiţi butonul aferent puterii, iar termostatul va opri aparatul când e atinsă temperatura pe care a-ţi setat-o.
Din păcate aparatul nu vine cu un termometru aşa încât să reglaţi o temperatură precisă, dar pentru reglarea termostatului puteţi folosi un termometru de cameră sau ceva de genul dacă vreţi o reglare ca la carte.

Brandul Star Light e unul românesc şi e cunoscut pentru produsele de calitate superioară. Fiabilitatea acestui model e una superioară, dovadă fiind garanţia produsului de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.
Brandul e prezent pe piaţă de câţiva ani şi s-a remarcat prin produse ieftin, dar de calitate.