Star-Light WMV-N712A++, mașină de spălat cu design atrăgător

Sunt mulți producători care oferă mașini de spălat performante, dar nu toate sunt accesibile. Am ales să recomand Star-Light WMV-N712A++ datorită prețului și specificațiilor tehnice oferite. Panoul digital e ceva mai mare pentru a afișa mai multe informații și puteți viziona cu ușurință setările prestabilite sau făcute de voi. Eficiența energetică e foarte importantă la astfel de aparate și nu aveți ce să-i reproșați la acest capitol pentru că are clasă energetică A++.

Designul e tot mai plăcut cu fiecare generație și e la fel de elegant ca și cel întâlnit la modele mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light WMV N712A

Chiar dacă nu are cea mai grozavă clasă energetică, ea e mult peste cea oferită de mașinile de spălat vechi și veți avea facturi la energie mult mai mici. Cred că a sosit timpul să renunțați la vechiul model în favoarea unuia care are mai multe funcții, programe și performanțe superioare.

Tot mai multe mașini cu adâncime mică au o capacitate de încărcare mare, dar nu depășește 7-8 kg. Oricum, mașinile nu foarte compacte sunt mai fiabile și dacă chiar nu aveți mult spațiu, atunci ar trebuie să vă gândiți la una cu încărcare superioară.

Păreri pro și contra

Are o ușă suficient de mare pentru a încărca cu ușurință mașina, iar diametrul hubloului e de 30 cm. Selectarea programului se face ca la oricare alt model, adică aveți acel buton central care îl rotiți în funcție de programul dorit. Rezultatele sunt excelente dacă țineți cont de gradul de murdărie al rufelor, dar și de tipul țesăturii. Poate fi mutat cu ușurință pentru că e foarte ușor, comparativ cu modelele vechi. Chiar nu merită să faceți un compromis și să alegeți o mașină second-hand pentru că nu are o garanție de minim 2 ani ca una nouă.

Star-Light WMV-N712A++ are caracteristici tehnice satisfăcătoare și datorită lor ați ales acest model. Bineînțeles, mai sunt și alte mașini cu caracteristici similare dar depinde de preferințe ori buget. Acest brand e destul de experimentat și e mult timp pe piața electronicelor și electrocasnicelor din România.

Te-ar mai putea interesa