Star-Light WMV-814A+++, mașină de spălat de 8kg

Mașină de spălat rufe Star-Light WMV-814A+++ e una cu capacitate destul de mare, doar că această caracteristică tehnică depinde de programul ales. Anumite programe de spălare sunt ideale pentru anumite țesături și necesită un tratament mai special, de aceea veți observa că nu puteți introduce o cantitate prea mare, durata programului e îndelungată ori centrifugarea e mai mică. Specificațiile sunt foarte bune pentru acest buget și dimensiunile nu sunt afectate de performanțele ceva mai mari.

Panoul de control e unul generos iar afișajul digital e tot mai mare cu fiecare generație, deoarece oferă numeroase funcții și ajustări de program. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light WMV 814A

E perfectă pentru o familie numeroasă și puteți să alegeți chiar și săptămânal dacă folosiți anumite programe. Aceasta mașină poate spăla articolele bebelușului cu un program special și se poate mâna pornirea cu acel temporizator dacă nu vreți să deranjați somnul. Se poate întârzia pornire cu multe ore, iar interfața se poate bloca ca să nu apese copiii pe ea cât e pornit aparatul. Instalarea sub blat e simplă cât timp aveți spațiul necesar sau poate aveți deja o mașină care urmează a fi înlocuită.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt numeroase și le veți aprecia pe cele speciale, adică cele care nu le vedem pe orice model (Allergy safe, Rufe negre, Eco 20). Chiar dacă e vorba de un brand care e popular doar în România, veți vedea că reprezintă o alternativă foarte bună. Brandurile mai cunoscute oferă soluții scumpe și care poate nu sunt la fel de atractive (din acest punct de vedere). Aveți un aparat cu eficiență energetică superioară, iar aici mă refer la clasa energetică A+++.

Star-Light WMV-814A+++ are un design deosebit și cred că aparatul va arăta foarte bine în bucătărie sub blat. Generația recent lansată impresionează la mai multe capitole, dar e loc de mai bine dacă o comparație cu cea a altor modele mai scumpe. Întotdeauna e loc de mai bine și un uscător de rufe ar fi de folos dacă nu aveți loc pentru uscare sau nu vreți să creșteți umiditatea din locuință.

Te-ar mai putea interesa