Star-Light WMV-712A++, mașină de spălat haine cu ecran LED

Mașina de spălat rufe Star-Light WMV-712A++ o recomand datorită designului elegant, performanțelor și eficienței sale. Am observat că fiecare generație arată diferit, iar cea mai recentă e și cea mai elegantă. Arată cam ca și variantele de la Sharp doar că designul nu are suprafețe cromate ori de altă culoare. Poate fi pusă în bucătărie alături de alte aparate iar dacă nu vreți să se vadă puteți monta o ușă de dulap (adâncimea mobilierului trebuie să fie de minim 60 cm).

Programele se selectează destul de ușor cu butonul de pe lateral și se vede destul de bine din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe mașini de pe piață sunt cu încărcare frontală deoarece arată mai bine și pot avea performanțe mai mari (specificații foarte bune și tehnologii numeroase). Dacă vreți un model compact, vă recomand unul cu adâncime maximă de 45 cm, astfel poate fi pus în baie, hol sau oricare altă cameră îngustă. Chiar dacă e mare, poate fi pus în bucătărie dar depinde cum vreți să o puneți sub blat (mai în afară sau mai la interior).

Sunt destul de multe programe prezente pe acesta – 15, dar multe dintre ele sunt ceva mai speciale. E bine să sortați puțin rufele în funcție de culoare, nivel de murdărie și țesătură pentru a alege un program cât mai bun (rezultatele sunt diferite de la un program la altul).

Păreri pro și contra

Mi se pare destul de compact pentru ce specificații tehnice are, dar există și variante Slim de la acest brand dacă vreți să economisiți spațiu. Informațiile despre programul de spălare sunt destul de vizibile deoarece are fundal pe negru, iar sub sunt butoane cu care se pot alege centrifugarea, temperatura, prespălare, amânare sau să puneți pe pauză programul.

Star-Light WMV-712A++ nu e singura mașină de spălat de la acest brand dar poate că în acest buget nu prea vă plac alte modele. Sub 1000 de lei nu sunt mult variante cu așa performanțe și cu un consum redus de energie. Nu puteți avea pretenții să găsiți prea multe poze cu acest model ori să fie prezentări video, că doar a apărut recent.

Te-ar mai putea interesa