Star-Light WMV-710A+++, mașină de spălat ieftină

Star-Light WMV-710A+++ e unul dintre cele mai accesibile variante de 7 kg și cu eficiență A+++. E vorba de un brand internațional, însă în România e destul de popular și oferă soluții competitive. Chiar dacă nu inovează, acest brand oferă exact ce avem nevoie și puteți economisi destul de mult. Generațiile mai noi de mașini de spălat pot spăla mult și eficient, pe când generațiile trecute sunt mult depășite.

Costă foarte puțin în comparație cu modelele altor branduri și care au caracteristici tehnice similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E perfect pentru o familie nu foarte mare, iar din dimensiunile sale se poate ajunge la concluzia că e o variantă clasică și nu una îngustă (Slim). Mașinile de spălat Slim costă mai mult pentru au o construcție specială și adâncimea lor nu depășește 45 cm. Dacă spațiul nu reprezintă o problemă, iar singurul loc liber pentru instalare e sub blat, atunci aveți nevoie de un model cu încărcare frontală cum e cel de sus. Se potrivește perfect alături de alte aparate de la alte branduri, doar că trebuie să fie tot pe alb.

Cele mai importante programe nu lipsesc: lână, bumbac, articole bebe etc. Avem un temporizator pentru a putea seta când să pornească programul.

Păreri pro și contra

Nu veți face nici un compromis deoarece oferă 15 programe de spălare, o încărcare maximă de 7 kg și un consum mic de energie. Afișajul LED generos afișează cele mai utile informații și e vizibil indiferent de condițiile de luminozitate din jur ori de momentul zilei. Aparatul arată foarte bine pe alb, iar ușa iasă bine în evidență datorită finisajului, ca și panoul de control digital. Acesta poate fi blocat în timpul spălării pentru a nu se apăsa accidental funcțiile sale.

Star-Light WMV-710A+++ oferă numeroase programe pentru ca voi să puteți alege pe cel potrivit și să obțineți rezultatele dorite. Programul rapid e foarte important când aveți foarte puține rufe de spălat, iar durata sa e de numai 15 minute. Bineînțeles, capacitatea de spălare și cea stoarcere depind de program, iar e așa la orice model.

Te-ar mai putea interesa