Star-Light WMS-610A++, model slim clasa A++

O altă mașină de spălat foarte reușită de la producătorul român Star-Light e Star-Light WMS-610A++. Aceasta nu doar va ocupa puțin spațiu, fiind slim, ci va consuma și foarte puțin curent grație clasei A++ de eficiență energetică.
Brandul e unul prezent pe piață de câțiva ani și e cunoscut pentru aparatele sale de calitate superioară din categorii cum ar fi televizoare, aparate AC etc.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top realizat din materiale de calitate care-i asigură o durabilitate maximă. Se poate vedea că are un panou de comandă deloc complicat pentru cei interesați de acest lucru. Astfel, chiar și cei bătrâni nu vor avea probleme în a utiliza aparatul întrucât nu diferă cu mai nimic (ca butoane) față de modelele de acum 10 ani.


Avantaje

Modelul Star-Light WMS-610A++ e unul economic și eficient la spălare. Consumul de curent e unul mic, iar mulțumită capacității de 6 kilograme poate fi utilizat pentru spălarea unei cantități mari.
E un model realizat din materiale de calitate. Spre exemplu, cuva e una din polipropilenă, iar tamburul e din inox.
Nici nu e zgomotos deoarece are un nivel de zgomot la spălare de 58 decibeli. Iar, la centrifugare e 77.
Evident că vine cu un număr mare de programe, printre care se numără cel rapid de 15 minute. În felul acesta putem spăla țesături diverse cu programe speciale, iar în cazul în care avem puțin de spălat apelăm la programul rapid.
Dacă mașinile din trecut aveau pietre sau beton de câteva zeci de kilograme pentru a stabiliza aparatul, cele moderne (precum aceasta) au control electronic al balansului.

Concluzie

Dacă vreți să spălați eficient o cantitate nu prea mare de haine atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul Star Light și-a făcut un renume (bun) pe piața românească, iar alegând un electrocasnic de la ei ar fi o alegere numai bună.
Nici nu va ocupa prea mult loc deoarece e un model slim cu dimensiuni 84,5 x 59,7 x 41,6 (ÎxLxA cm).

Te-ar mai putea interesa