Star-Light WMM-814A+++, model elegant cu ușă mare

Mașina de spălat rufe Star-Light WMM-814A+++ e una dintre cele mai elegante variante de la acest brand și care are și performanțe ridicate. Nu veți găsi alt model de la acest brand cu caracteristici tehnice mai bune, de aceea aș putea spune că e vorba de un model premium. Doar modele performante au uși mai mari, iar ala aceasta se vede clar că nu spală foarte puțin. Îmi place cum arată iar butonul de selectare și ecranul digital iasă ușor în evidență. Puteți lua în calcul și un uscător de rufe dacă vreți să nu pierdeți timp prețios.

Acest brand oferă multe soluții performante și accesibile, doar că aceasta e cea mai recentă lansare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Afișajul este de tip LED care e vizibil indiferent de condiții, dar unul LCD ar fi fost mai plăcut. O mașină cu centrifugare mare are programe mai scurte, iar rufele sunt stoarse mai bine. Totuși, nu puteți avea pretenții mari, adică nu o puteți compara cu una mult mai scumpă. Consumul într-un program standard e de 1.05 kWh și 55 de litri.

Mașina are în total 16 programe de spălare, iar câteva sunt ceva mai speciale deoarece nu le veți găsi pe mașinile de spălat mai accesibile, adică sunt ceva mai speciale. Nu putea fi un model compact cu astfel de caracteristici tehnice, iar pentru cei interesați, adâncimea sa e de 56 cm.

Păreri pro și contra

Poate spăla destul de multe rufe, rezultatele sunt bune ținând cont de numărul mare de programe de spălare disponibile. Arată foarte bine chiar și dacă e pe alb, deoarece așa e evidențiat mai bine panoul de control. Consumul de energie e scăzut de aceea are o clasă de eficiență A+++.

Star-Light WMM-814A+++ e un aparat electrocasnic care vă poate fi de folos dacă aveți de spălat multe rufe și nu aveți timp pentru două programe. De cele mai multe ori un model cu performanțe mai mari vă poate ajuta să economisiți timp și bani, pentru că nu veți spăla de mai multe ori ci o singură dată alegând un program corespunzător.

Te-ar mai putea interesa