Star-Light VFM-416L, vitrină cu Total No Frost pentru 280 sticle

Star-Light VFM-416L e o vitrină de 416 litri care e pentru magazine ori localuri. Nu e prea greu de întreţinut deoarece are Total No Frost, adică răcirea se realizează fără a se produce gheaţă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantităţi mari de băuturi. Aparatul acesta e în special pentru sticle şi de aceea capacitatea sa e de 280 sticle.


Păreri pro şi contra

Vitrina frigo Star-Light VFM-416L e una cu un volum de 416 litri care-i asigură capacitatea de a stoca 280 sticle. Poate fi uil şi pentru stocarea paharelor de iaurt ori a altor produse care pot fi expuse în vitrine frigorifice.
Aparatul e unul care are o singură uşă, iar compartimentul său este împărţit de 5 rafturi.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok întrucât vorbim despre 213x690x670 ÎxlxA în cm. Dacă podeaua nu e una dreaptă atunci vă vor ajuta picioruşele ajustabile.
Pentru deplasare stânga dreapta aparatul are şi rotiţe aşa încât să poată fi mutat cu un efort minim.
Răcirea băuturilor va fi una uniformă deoarece aparatul e prevăzut cu ventilator.
Probabil că un avantaj destul de mare pe partea estetică e că înfăţişarea poate fi personalizată cu propriul logo în partea superioară a uşii.
Pentru un plus de aspect acest model are şi iluminare interioară cu LED.

Pentru cei interesaţi de un aparat modern consider că acesta e unul satisfăcător ca funcţionalitate, preţ şi fiabilitate. Garanţia produsului e una de 2 ani, putând fi extinsă la 3 ori 4 ani.
Despre brandul Star-Light trebuie spus că a apărut pe piaţă prin 2014 şi de 5 ani comercializează sub brand propriu televizoare, electrocasnice şi alte categorii de produse de foarte bună calitate.
E foarte bine că facilitatea No Frost se regăseşte şi pe vitrinele frigorifice deoarece în felul acesta nu e nevoie să vă pierdeţi timpul ori timpul angajaţilor cu dezgheţarea aparatului.

Te-ar mai putea interesa