Star-Light VFM-309L, vitrină frigorifică pentru 220 de sticle

Vitrina frigorifică Star-Light VFM-309L e singura soluție pentru mica voastră afacere și ea e perfectă pentru a păstra la rece sticle de apă, suc sau poate chiar și bere. Aveți destul de mult loc pentru ele, iar eu mă refer la sticle de dimensiuni mici (0.33 sau 0.5 litri). E un model care arată bine și care poate fi pus cam oriunde datorită formei sale. Aerul rece e distribuit cu ajutorul ventilatorului din partea superioară care e vizibil din poza de jos. Nu e nevoie de un model mult mai scump pentru că și acesta e de ajuns pentru ce vreți să puneți în el.

Nu e atât de scump dacă e să-l comparăm cu altele și volumul e de 309 litri, în caz că vă interesează această caracteristică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o singură ușă care e transparentă, deci eficiența energetică nu e chiar atât de bună ca la un frigider, dar nici nu vă prea interesează pentru că va fi folosit pentru a ține la rece băuturi răcoritoare. Doar alimentele trebuie ținute în condiții mai bune, de aceea acesta nu prea e recomandat pentru alimente. Depinde și cât vor sta pe raft și despre ce fel de alimente e vorba.

Păreri pro și contra

Rafturile sunt spațioase și le puteți ajusta în funcție de ce vreți să puneți pe ele. Se poate ajunge cu ușurință la fiecare raft pentru că aparatul are o înălțime de numai 200 cm. Temperatura poate fi aleasă ușor cu ajutorul termostatului, cu alte cuvinte avem un panoul de control mecanic. Rafturile sunt metalice și nu din sticlă securizată deci vor rezista în timp și aerul rece va ajunge mai ușor în toate colțurile aparatului. Nu prea aveți ce să-i reproșați, iar dacă nu vă place acesta, producătorul mai oferă o variantă chiar mai mare.

Star-Light VFM-309L e un aparat frigorific care poate fi comparat cu un frigider, în special dacă ne referim la formă și dimensiuni. Acesta e ideal pentru băuturi datorită interiorului care e bine organizat.

Te-ar mai putea interesa