Star-Light VFM-211L, vitrină frigorifică pentru băuturi

Vitrina frigorifică e o alternativă la un frigider mai mare doar în locul ușii are o vitrină. Cu alte cuvinte se poate vedea interiorul său și Star-Light VFM-211L e un astfel de model. Clasa de eficiență nu poate fi aceeași deoarece sticla nu se poate compara cu o ușă bine izolată. Oricum, consumul e nesemnificativ dacă o veți folosi într-un magazin, cofetărie sau restaurant, dar o puteți folosi și acasă pentru sucuri sau alte băuturi care vreți să le vedeți fără a mai deschide ușa.

Conform producătorului se pot pune 160 de sticle mici pe rafturi, însă numărul lor e irelevant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul e de 211 litri dar e irelevant pentru că nu veți pune alimentele din frigider în acesta, dar puteți pune la rece o prăjitura sau chiar băuturi. Cele 5 rafturi pot fi puse după bunul plac sau chiar eliminate pentru a putea pune sticle mai mari sau poate un tort.

Chiar dacă suprafața nu e prea dreaptă, are piciorușe ajustabile ca multe alte aparate mari. Ușa are deschidere standard și balamalele sale sunt destul de solide, chiar dacă nu sunt prea aspective. Alte branduri oferă produse similare la prețuri mai mari sau pentru același buget, volumul e semnificativ mai mic. Star-Light a devenit un brand foarte popular și nu cred că există altul care să ofere soluții mai bune pentru aceeași bani.

Păreri pro și contra

Față de altele, aceasta costă puțin și are o capacitate de depozitare ceva mai mare. Temperatura se alege ușor cu ajutorul termostatului mecanic și veți vedea că interiorul se răcește puțin mai greu decât la un frigider, adică inițial trebuie aleasă o temperatură mult mai mică decât cea dorită. Așa e în cazul tuturor vitrinelor și ventilatorul interior chiar ajută să distribuie uniform aerul rece de la interior. Acesta nu trebuie incorporat pentru că e o variantă standard interesantă cu un design simplu pe alb și mâner integrat.

Star-Light VFM-211L e un aparat frigorific destul de mare dar care nu ocupă neapărat mult spațiu pentru că nu e ca și lăzile frigorifice.

Te-ar mai putea interesa