Star-Light UFM-165A++, congelator cu multe sertare

Congelatorul de jos se numește Star-Light UFM-165A++ și din numele său reiese capacitatea sa netă – 165 litri. Un model spațios are și o înălțime mare, iar în acest caz e vorba de un model de 142 cm. Arată ca un frigider doar că acesta are funcție de congelare și la interior are sertare în loc de rafturi. Evident, consumul de energie e ceva mai mare însă e nesemnificativ dacă veți folosi acest aparat doar pe o anumită perioadă, adică nu va fi tot anul în priză. Poate că o variantă incorporabilă care poate fi pusă sub blat ar fi mai elegantă pentru bucătărie, dar depinde unde vreți să-l puneți.

Are sertare spațioase, iar pentru anumite alimente aveți un spațiu special în partea de sus. Mă refer la pizza sau înghețată, dar voi puteți pune și alte alimente care vin cu ambalaj de carton sau plastic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe an consumă numai 178kWh, motiv pentru care a primit clasa de eficiență A+, dar poate că anumite luni nu-l veți folosi (sezonul cald). E bine să aveți acel plus de spațiu pentru congelare pentru că nu veți ști niciodată când veți avea nevoie să conservați mai multă carne (poate veți profita de o promoție).

Are o lățime și o adâncime e numai 55 cm, adică e ca un frigider mic și ușa are mâner în partea de sus pentru a simplifica designul.

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețarea e mare și se apropie de cea a lăzilor frigorifice – 10 kg la 24 ore. Trebuie apreciat că are sertare mai puține și de dimensiuni mai mari, astfel e mai ușor să puneți alimentele în el. Totuși, nu toate sertarele sunt la fel și dacă aveți cutii mici de înghețată sau pe băț, aveți acea zonă de sus specială pentru aceste „gustări”.  Nu e nevoie de un brand foarte cunoscut pentru a face o alegere bună, la ora actuală sunt multe modele fiabile și eficiente care merită să fie luate în calcul. Temperatura interioară se

Star-Light UFM-165A++ acesta e de ajutor pentru cei care au un congelator mic și care de foarte multe ori de umple rapid. Bineînțeles, varianta clasică îngheață mai mult și mai rapid, plus că poate fi pus chiar și în cămară dacă nu aveți loc în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa