Star-Light SSM-510WH, cel mai ieftin side by side de pe piață

Sunt disponibile numeroase aparate frigorifice de top care au prețuri piperate, iar aici mă refer la side by side-uri dar și alte variante similare (combine), însă sunt și variante foarte accesibile oferite de branduri nu foarte populare la nivel internațional. Star-Light SSM-510WH e un astfel de aparat și chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la el. Dacă culoarea ar fi motivul pentru care nu l-ați alege, ei bine, mai sunt și alte variante (negru, negru sticlă, inox).

Acesta e cel mai ieftin, restul având prețuri puțin mai mari, iar dacă în bucătărie e loc pentru el, nu înțeleg de ce mai stați pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, trebuie să vă asigurați că aveți o ușă suficient de lată pentru că are o adâncime de 69 cm, dar e nevoie și de câteva persoane ca să-l mutați. Ecranul LCD e vizibil indiferent cum veți privi aparatul și din păcate nu are tehnologii fără fir pentru ca voi să controlați aparatul prin intermediul telefonului mobil. Oricum, nu veți schimba foarte des temperatura interioară și e un aparat destul de fiabil și apreciat.

Are funcții de congelare rapidă și răcire rapidă, pentru ca alimentele să fie conservate perfect. Are suport pentru ouă inclus, dar și o tavă pentru cuburi de gheață pentru că nu are Ice Maker.

Păreri pro și contra

Are un panou de control avansat care e amplasat între uși și e destul de vizibil, fiind alb pe negru. Se poate alege sau viziona cu ușurință temperatura fiecărui compartiment (frigider sau congelator), chiar și funcția Vacanță e disponibilă pentru a reduce consumul de energie când știți că nu veți deschide foarte des ușa. Aveți multe motive pentru a-l alege – volum 510 litri, clasă de eficiență energetică A+ și tehnologie de răcire Total No Frost (dezghețare automată și consum redus).

Modelul numit Star-Light SSM-510WH oferă un congelator generos și cu o capacitate de înghețare potrivită. Raportul dotări/preț e foarte bun în cazul acestui model, dar puteți lua în calcul și restul variantelor disponibile de care vă spuneam mai sus.

Te-ar mai putea interesa