Star-Light SSM-510BG, side by side cu sticlă neagră

Modelul Star-Light SSM-510BG pare a fi cea mai elegantă variantă disponibilă dar depinde și de gusturile fiecăruia, deoarece unii preferă mai degrabă cel argintiu (inox). Vedem aceleași specificații pentru toate cele 4 variante oferite de acest brand, doar că prețurile pot să difere în funcție de cerințe sau materiale folosite. Nu aș putea spune care ar trebui să-l alegeți sau care vi s-ar potrivi mai mult, însă cel de jos se potrivește perfect alături de incorporabile negru lucioase sau poate în asortași cu altceva (mobilier alb sau negru).

Panoul de control al acestui aparat e poziționat pe ușa frigiderului și nu iasă în evidență pentru că e tot pe negru, iar scrisul este alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un aparat mare, interiorul e foarte bine iluminat de tehnologia LED pentru că sunt multe materiale transparente. Se poate activa modul Vacanță în caz că nu veți deschide ușa pentru o anumită perioadă, astfel consumul scade semnificativ și se va vedea pe factura de la energie. Vedem 5 rafturi generoase pe care se pot pune vase, dar și pe uși se pot pune articole voluminoase (chiar și sticle de 1 litru). Veți face o alegere bună și poate că nu ați auzit multe despre acest brand, însă părerile clienților sunt pozitive.

Păreri pro și contra

Vi se oferă un volum foarte generos care e de folos pentru cei care vor să conserve multe alimente, deci ar fi perfect pentru familii mai mari și nu numai. Acesta arată foarte bine într-o bucătărie mare și modernă alături de aparate asemănătoare ca design. Congelatorul de 175 litri oferă o capacitate de înghețarea foarte mare, iar la interior vedem chiar și un Ice Maker pentru a obține mai ușor cuburi de gheață. Panoul de control e unul minimalist și oferă funcții suplimentare care sunt standard pentru acest segment.

Star-Light SSM-510BG are tehnologie de răcire No Frost pentru a vă bucura de sistemul de dezghețare automat al congelatorului și consumul e redus semnificativ. Vedem sertare generoase atât la frigider, cât și la congelator pentru ca voi să puteți pune pungi generoase de alimente.

Te-ar mai putea interesa